Inna a lansat online videoclipul piesei "Bad Boys" - VIDEO

Cântăreaţa Inna a lansat, pe 3 martie, exclusiv online, videoclipul melodiei "Bad Boys", piesa fiind inclusă pe albumul artistei care îi poartă numele şi care a fost lansat la finalul anului trecut.

965 afișări
Imaginea articolului Inna a lansat online videoclipul piesei "Bad Boys" - VIDEO

Inna a lansat online videoclipul piesei "Bad Boys" - VIDEO

Melodia "Bad Boys" a fost compusă şi produsă de Marco & Seba şi Theea Miculescu, iar videoclipul a fost filmat în Barcelona de Khaled Mokhtar.

Theea Miculescu a compus muzica şi pentru piesele "Singuri în doi" - Peter Pop feat. Lora, "Ne împotrivim" - Lora şi "Fete din Balcani"- Corina.

Marco & Seba sunt producătorii români ale unor piese care au consacrat-o pe Inna la nivel internaţional - "Hot", "Love", "Deja-Vu", "Sun Is Up", dar şi cele mai recente "Bop Bop", "Diggy Down" şi "Yalla".

Aceştia au produs piesele altor artişti, precum Delia şi Carla’s Dreams ("Cum Ne Noi"), Antonia ("Dream About My Face"), Alina Eremia ("Played You"), Alexandra Stan ("I Did It, Mama"), dar şi "Hypnotized", lansată recent de Akon.

Inna urmează să susţină un nou turneu în Mexic, în martie, în Mexico City şi Guadalajara, potrivit Global Records.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici