Inspiraţie pentru părinţi. Uite cum a amenajat o mamă spaţiul perfect pentru şcoala online

  • Ideea unei mame din Kentucky poate fi sursă de inspiraţie pentru tine
  • Angelina Harper a amenajat spaţii de lucru pentru fiecare din copiii săi
  • Imaginile cu amenajările au devenit virale în mediul online
1278 afișări
Imaginea articolului Inspiraţie pentru părinţi. Uite cum a amenajat o mamă spaţiul perfect pentru şcoala online

Sursă foto: Facebook

O mamă din Kentucky a găsit soluţia homemade pentru a-şi menţine copiii concentraţi şi inspiraţi pe măsură ce sunt nevoiţi să înveţe online, pe fondul pandemiei, scrie goodmorningamerica.com.

Dacă nu mai ştii cum să gestionezi perioada în care copilul tău trebuie să înveţe online, te poţi inspira de la Angelina Harper, profesoară de educaţie pentru copiii cu dizabilităţi din Louisville. Ea a creat spaţii de lucru pentru fiecare dintre copiii ei, Aubrie, în vârstă de 8 ani, şi gemenii Paige şi Peyton, în vârstă de 6 ani.

Ingeniozitatea ei a devenit virală în mediul online după ce a postat trei fotografii pe Facebook, unde a obţinut peste 126.000 de like-uri şi 29.000 de share-uri. „Cred că este ceva de care se pot folosi multe familii. Încerc să îmi dau seama ce va funcţiona în casa noastră. Unele familii ar putea spune: «Avem spaţiu limitat, resurse limitate»“, a spus Harper pentru sursa citată.

Iată ce a făcut: A mers la magazin, a cumpărat plăci de spumă şi le-a tăiat pe jumătate. Fiecare spaţiu de lucru are numele copilului, o agendă pentru programul zilnic, o lampă, un calendar şi un cârlig pentru a agăţa căştile. Pe fiecare birou, Harper a adăugat expresii motivaţionale precum „poţi face asta“, „fă o pauză“ şi „te iubim“.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici