Insta360 One X2, camera care te scoate din casă

  • Insta360 One X2 este o cameră de buzunar capabilă să filmeze la 360 de grade
  • Poţi edita clipurile înregistrate pe telefon iar rezultatele sunt spectaculoase
  • Camera costă 430 de dolari şi rivalizează cu GoPro Hero 9 şi DJI Pocket 2
186 afișări
Imaginea articolului Insta360 One X2,  camera care te scoate din casă

Insta360 One X2, camera care te scoate din casă

Dacă vrei un motiv să ieşi din casă în pandemie, Insta360 One X2 este o cameră cu care poţi face lucruri spectaculoase fără niciun ajutor.

Filmează la 360 de grade tot ce se întâmplă în jur şi apoi uneşti totul pe telefon. One X2, adică a doua generaţie după cea lansată în 2018, are rezoluţie 5.7K şi e capabilă să facă orice îţi poţi imagina! Iar tranziţia de la o filmare normală la una la 360 de grade creează un efect unic!

În plină pandemie, camera de buzunar te poate ajuta să obţii filmările dorite fără să ai în spate cameramani. Acesta a fost capitolul care l-a încântat pe editorul CNET care a testat camera. Competiţia e dură din partea GoPro Hero 9 pentru camerele de acţiune şi DJI Pocket 2 pentru camerele care au loc în buzunar.

„Această filmare arată ca şi cum o dronă zbura pe lângă mine, lucru care nu s-a întâmplat. Nu am energia pentru a realiza o asemenea cascadorie şi probabil aş fi rănit o creatură nevinovată. Într-o singură frază, această cameră m-a motivat să ies afară şi să încep să filmez mai mult decât orice altă cameră în ultimul timp”, spune Nic Golden Henry, de la CNET.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici