Instagram primeşte centru de notificări în browser

Instagram a primit un centru de notificări, prin care utilizatorii pot vedea imediat, fără a verifica telefonul, noile Like-uri la pozele publicate, noile comentarii, ce persoane noi au început să îi urmărească şi cine i-a etichetat în fotografii, informează Go4it.

1283 afișări
Imaginea articolului Instagram primeşte centru de notificări în browser

Instagram primeşte centru de notificări în browser (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Instagram a fost lansat ca un serviciu mobil, disponibil iniţial exclusiv pe dispozitivele Apple. După ce compania a fost vândută către Facebook, schimbările au început să apară, alături de o versiune pentru Android, Instagram primind şi o variantă web limitată. Se pare, însă, că aceasta va primi o atenţie sporită în perioada următoare, întrucât utilizatorii pot accesa acum mai multe funcţii ale reţelei de socializare direct în browser-ul desktop, mai anunţă Go4it.

Această mişcare este cea mai nouă dintr-o serie lungă şi lentă de funcţii noi adăugate în interfaţa web.

În 2012, a fost lansată prima dată versiunea web pentru Instagram, urmând ca fluxul de ştiri cu posibilitatea de a vedea comentariile şi numărul de like-uri să vină un an mai târziu. Abia în 2015 a fost introdusă şi funcţia search, iar în 2016 a venit centrul de notificări. Probabil că în timp se va primi funcţionalitate completă pe desktop, cea mai complexă componentă de implementat în browser fiind probabil editorul foto, cu filtre şi alte funcţii avansate, relatează Go4it.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici