Insultele lui Donald Trump. 281 de oameni şi locuri pe care le-a ofensat. Lista completă de pe Twitter

Publicaţia The New York Times dezvăluie lista completă a celor 281 de oameni, locuri şi lucruri pe care Donald Trump le-a insultat pe Twitter, printre care se numără Hillary Clinton, Barack Obama, Angela Merkel, dar şi actorii Samuel L. Jackson, Whoopi Goldberg şi Alec Baldwin.

2286 afișări
Imaginea articolului Insultele lui Donald Trump. 281 de oameni şi locuri pe care le-a ofensat. Lista completă de pe Twitter

Insultele lui Donald Trump. 281 de oameni şi locuri pe care le-a ofensat. Lista completă de pe Twitter

Din momentul în care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a folosit reţeaua Twitter pentru a insulta contracandidaţii la prezidenţiale, jurnalişti, agenţii de ştiri, naţiuni, un cântec de-al lui Neil Young şi chiar şi un pupitru din Biroul Oval.

"Ştim asta pentru că am citit toate injuriile, le-am etichetat şi le-am citat", scriu jurnaliştii de la New York Times. Publicaţia a făcut un index complet, cu linkuri către tweet-urile originale, în care insultele din ultimele şaizeci de zile sunt evidenţiate.

Conform listelor prezentate de New York Times, ultimele insulte ale lui Trump au fost îndreptate către: Donna Brazile, Fundaţia The Bill, Hillary şi Chelsea Clinton Foundation, Organizaţia Obamacare, Acordul North American Free Trade şi bineînţeles, rivala sa în alegerile prezidenţiale, Hillary Clinton.

Printre ofensele la adresa lui Hillary Clinton publicate pe contul de Twitter, se numără "e necinstită, necinstită, necinstită", "a eşuat peste tot în lume", "îi place să mintă", "nu spune nimic şi nu va schimba nimic!" "o marionetă de pe Wall Street", sau "Nu a creat un loc de muncă în viaţa ei ", "o catastrofă în politică externă ", şi "nu are soluţii, nici idei, nici credibilitate."

Obama "nu ştie să facă afaceri" "face doar oferte proaste", "are o judecată dezastruoasă", "probabil cel mai reprobabil preşedinte din istoria Statelor Unite", a scris Donald Trump pe Twitter.

Pe cancerul german Angela Merkel a acuzat-o pe Twitter de "ruinarea Germaniei".

După ce actorul Alec Baldwin l-a imitat în cadrul show-ului american de televiziune Saturday Night Life, Trump a scris pe Twitter că "interpretarea duhneşte".

Despre actriţa Whoopi Goldberg magnatul şi candidatul republican crede că "decade teribil".

De asemenea, spune despre Samuel L. Jackson: "Nu-mi place" sau "face prea multe reclame pentru televiziune", şi "e plictisitor".

Despre muzicianul Neil Young Trump a scris: "e un ipocrit total".

Donald Trump a insultat chiar ţări întregi. Despre Marea Britanie spune că "încearcă din răsputeri să ascundă problema cu musulmanii", despre China crede că e "scena unor crime în masă din cauza imigranţilor care intră în ţară”, iar despre iranieni că "fac foarte multe lucruri mârşave pe la spatele nostru".

Despre Mexic, Trump are multe cuvinte injurioase: "e un guvern total corupt. La noi ajung criminalii, drogurile şi crimele, la ei se duc banii."

Statele Unite ale Americii sunt doar "o sumă de scene ale unor crime". Mai mult, despre America Trump crede că a "devenit un soi de groapă de gunoi a organizaţiilor criminale din lume."

Printre publicaţiile pe care Trump le-a defăimat pe Twitter se numără The Associated Press, despre care candidatul republican spune "că falsifică reportaje şi prezintă poveşti patetice", CNN care "practică frauda", în cuvintele lui Donald Trump şi The Huffington Post, unde jurnaliştii scriu numai "poveşti false despre mine", scrie Trump.

Lista completă se găseşte AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici