Video INTERVIU - Adela Popescu: De 8 martie, le doresc româncelor să se ocupe singure de fericirea lor - VIDEO

Adela Popescu a declarat într-un interviu MEDIAFAX că, de 8 martie, le doreşte româncelor să se ocupe singure de fericirea lor, chiar dacă nu sunt implicate într-o poveste de dragoste sau sunt într-o relaţie nefericită, precizând că ea a ajuns să se considere femeie abia de când a rămas însărcinată.

1227 afișări

Actriţa, cântăreaţa şi prezentatoarea TV Adela Popescu vorbeşte în interviul acordat MEDIAFAX cu prilejul zilei de 8 martie despre femeia perfectă, despre românce, dar şi despre perioada când a devenit ea cu adevărat femeie, respectiv când a rămas însărcinată.

Prezentăm interviul acordat MEDIAFAX de Adela Popescu:

Reporter: Cum ai descrie femeia în trei cuvinte?

Adela Popescu: Femeia perfectă. Mama mea punct.

Rep.: Dar româncele?

A. P.: Sunt dragostea vieţii mele, sunt singurele pe care le-am cunoscut, cele din care mă trag. Toate neamurile mele sunt românce şi poate şi viitoarele mele fiice, aşadar româncele sunt neamul de care mă simt foarte apropiată.

Rep.: Care este principala trăsătură care te defineşte ca femeie?

A. P.: Cred că sunt un om care are măsură, dar asta nu are legătură cu feminitatea. A, ba da. Ştiu. Devotamentul.

Rep.: Ai avut vreodată dificultăţi în viaţă sau în carieră pentru că eşti femeie?

A. P.: Doamne, în primul rând femeie mă consider de puţin timp. Abia de când am rămas însărcinată mă gândesc că sunt mai femeie. Altfel şi felul în care mă îmbrac traduce destul de bine că mă consider o fetiţă încă, destul de mică. Aşadar, nu mă conştientizez cu totul ca femeie şi de asta nici nu ştiu care ar putea să fie problemele care ar apărea femeilor în general.

Rep.: Faptul că eşti însărcinată te face să te simţi cu adevărat femeie în acest moment?

A. P.: În primul rând fac cel mai important lucru din lume. M-am născut cu această idee, că femeia trebuie să procreeze. Altfel, într-adevăr am început să am nişte simţăminte speciale care au început să aibă aşa o vibraţie de feminintate, vibraţie pe care până acum n-o cunoşteam.

Rep.: Ce amintiri ai din copilărie legat de sărbătorile de 1 şi 8 martie?

A. P.: În primul rând eu am prins şcoala când făceam cadouri de mână. Şi scrisoricile aveau mici accesorii, făcute din trandafiraşi, din petale uscate sau din desene făcute de mână. De asemenea, pregăteam mărţişoare din ouă, le scoteam ce au înăuntru, le uscam şi apoi le desenam, le lipeam gene, sprâncene, păr şi asta ofeream mămicilor.

Rep.: Dar legat de mama ta şi sărbătoarea de 8 martie. Cum ţi-o aduci aminte pe mama ta?

A. P.: Mama mea este educatoare. Mi-a fost şi mie educatoare şi mama în perioada sărbătorii era foarte preocupată să ne iasă bine cântecelul, să ne iasă bine poezia. Era foarte întreprinzătoare şi preocupată şi agitată şi aşa o ştiu pe mama mea şi aşa îmi place să mi-o amintesc. E un om foarte implicat în munca ei. Şi am sunat-o şi i-am zis "Ce faci?". "Repet, mamă, repet cu copilaşii cântecelele". Ea având deja 63 de ani şi iată că încă foarte multă răbdare.

Rep.: Dă-mi exemple de câteva femei pe care le admiri sau care te-au inspirat în viaţă.

A. P.: Sigur că primul model care îmi vine în minte este mama mea, pentru că este o femeie pe care o admir din suflet foarte mult. Cred că orice copil crede asta despre părintele lui. Bunica mea paternă, mai târziu şi bunica maternă, pentru că a avut un stil pe care l-am înţeles puţin mai târziu. Altfel, în carieră dacă ar fi să numesc un singur om, deşi sunt mai mulţi, desigur, cred că aş aminti-o pe Ruxandra Ion, care mi-a fost mentor mulţi ani şi m-a modelat într-un sens bun, sper eu. Cred.

Rep.: Ai şi o vedetă internaţională care te-a inspirat în carieră, în activitatea ta profesională?

A. P.: Nu. Sunt un om care nu a avut idoli. Îmi plac foarte mulţi artişti, îmi plac actriţe, îmi plac cântăreţe, dar nu am idoli pur şi simplu.

Rep.: Ce le doreşti româncelor de 8 martie?

A. P.: Româncelor, de 8 martie, le doresc să se ocupe singure de fericirea lor. Pentru că unele dintre ele poate nu sunt într-o relaţie, poate sunt într-o relaţie nefericită, aşadar le recomand să meargă singure să-şi cumpere un buchet de lalele. Dacă au sau nu cu cine, să îşi cumpere şi o sticlă de vin, dintr-acela care le place lor cel mai mult, să se îmbrace frumos, iar seara să scoată aşternuturile bune şi să doarmă în ele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici