INTERVIU - Julie Mayaya de la "Vocea României": Este ca un vis din care tot aştept să mă trezesc

Julie Mayaya, care a devenit "Vocea României" în finala ce a fost difuzată pe 26 decembrie, la Pro TV, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că participarea la acest show este ca un vis din care tot aşteaptă să se trezească.

2560 afișări
Imaginea articolului INTERVIU - Julie Mayaya de la "Vocea României": Este ca un vis din care tot aştept să mă trezesc

INTERVIU - Julie Mayaya de la "Vocea României": Este ca un vis din care tot aştept să mă trezesc

Prezentăm integral interviul acordat MEDIAFAX de Julie Mayaya:

Reporter: Cum a început cariera ta muzicală şi cât timp studiezi în fiecare zi?

Julie Mayaya: Am început să cânt de mică, de pe la 15 ani, când am început să cânt cu Victor Lavric. Deşi iniţial am tratat cântatul ca pe un hobby, o activitate plăcută în timpul liber, am început să îndrăgesc scena, iar acum a devenit un full-time job. Nu pot spune câte ore pe zi studiez, nu am un program fix. Studiez fiecare piesă în parte până când reuşesc să mi-o însuşesc. Asta poate dura de la o oră la două zile, depinde de piesă.

Rep.: Cum ai ajuns să participi la show-ul "Vocea României" de la Pro TV?

J. M.: Am urmărit un pic din sezonul trecut al "Vocii României" şi mi-a plăcut ce am văzut. Am vrut să mă încerc pe mine, să văd până unde pot ajunge. Preselecţiile au început mult mai devreme decât mă aşteptam şi era cât pe ce să le ratez. Am avut noroc cu o prietenă de-a mea, Cristiana Sarmei, care, practic, m-a luat de mânuţă şi m-a dus să mă înscriu la preselecţii. Dacă nu era ea, cred că mă vedeaţi la "Vocea României" - sezonul al treilea.

Rep.: Cum s-a schimbat viaţa ta după apariţia la primele ediţii ale emisiunii "Vocea României"?

J. M.: Încă de la difuzarea blind-urilor (audiţiile pe nevăzute, n.r.) lumea a început să mă recunoască pe stradă, să-mi ceară poze şi autografe. Pagina mea de Facebook a fost invadată de cereri de prietenie şi mesaje. Au apărut mult mai multe oferte de cântat prin diverse locuri, toată lumea vrea să-mi fie prietenă, toată lumea mă încurajează şi mă felicită. Dintr-odată mi se acordă foarte multă atenţie. Am observat că este destul de solicitant şi obositor să interacţionezi cu atât de mulţi oameni cărora să le răspunzi la aceleaşi întrebări. Încerc să răspund la toate mesajele de pe Facebook, dar nu prea pot să le fac faţă. S-a produs o schimbare foarte bruscă în viaţa mea, iar eu încerc să-i fac faţă peste noapte. Foarte mulţi oameni au învăţat numele meu şi încă trebuie să mă obişnuiesc cu gândul ăsta. Mie încă nu-mi vine să cred că eu am fani. Totul este ca un vis din care tot aştept să mă trezesc, simt că parcă nu mi se întâmplă mie toate astea.

Rep.: Ce a însemnat pentru tine participarea la o emisiune de o asemenea complexitate şi ce ai învăţat de la antrenorii show-ului?

J. M.: Acest concurs, pentru mine, este un pas major în cariera mea. Am reuşit să atrag atenţia întregii ţări asupra mea. De la Horia (Horia Brenciu, n.r.) am învăţat că secretul unei cariere de succes este să menţii această atenţie cât mai mult şi mai frumos posibil. Acesta, cred, este cel mai înţelept sfat pe care l-am primit de la antrenorul meu.

Rep.: Cum o să îi cucereşti pe antrenori şi pe telespectatori în marea finală din 26 decembrie? Ce surprize ne pregătiţi?

J. M.: Nu vă pot destăinui din secretele show-ului din finală. Dacă aş spune ce surprize pregătim, nu ar mai fi surprize. Oricum vom încerca să punem în scenă nişte momente frumoase.

Rep.: Ce planuri ai după finalizarea competiţiei "Vocea României". O să îţi dezvolţi cariera muzicală în România sau vrei să cucereşti piaţa internaţională?

J. M.: Nu prea sunt omul care să-şi facă planuri. Vom vedea ce va fi după concurs. Deocamdată, toată concentrarea mea este îndreptată către finala din 26 decembrie. Dar, dacă tot trebuie să răspund la această întrebare, eu consider că o carieră la nivel naţional deja sună foarte bine. Dacă aceasta poate fi extinsă şi în afara graniţelor, atunci este şi mai bine. Aştept să văd ce şanse mi se oferă şi cum le pot fructifica.

Rep.: Dacă o să fii desemnată "Vocea României" şi o să câştigi marele premiu, ce o să faci cu banii?

J. M.: Of, iar întrebarea asta. Nu ştiu ce o să fac cu banii în cazul în care am să fiu câştigătoarea acestui concurs. Primul lucru pe care vreau să mi-l cumpăr este un apartament în Bucureşti. Restul de bani probabil îi voi investi în cariera mea muzicală.

A doua zi de Crăciun, începând cu ora 20.30, show-ul "Vocea României" de la Pro TV îşi va desemna câştigătorul. În marea finală se vor lupta Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola şi Vizi Imre. Elevii lui Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României". Marele câştigător va primi un premiu în valoare de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Music România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici