Ioan Gyuri Pascu, internat în spital după ce a suferit un accident vascular

Ioan Gyuri Pascu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), unde a primit tratament după ce a suferit un accident vascular, starea lui de sănătate fiind bună în prezent, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

1372 afișări
Imaginea articolului Ioan Gyuri Pascu, internat în spital după ce a suferit un accident vascular

Ioan Gyuri Pascu, internat în spital după ce a suferit un accident vascular (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Ioan Gyuri Pascu este internat de zece zile la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

El a suferit un accident vascular care s-a remis foarte bine, starea lui de sănătate fiind bună în prezent, potrivit surselor medicale citate.

Ioan Gyuri Pascu va fi externat miercuri.

Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, este muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae. A cântat împreună cu grupurile The Blue Workers, Pacific. A lansat mai multe albume muzicale, printre care se numără "Mixed grill" (1993), "Maşina cu jazzolină" (1994) şi "Gânduri nevinovate" (1997).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici