Ion Iliescu împlineşte luni 84 de ani şi a fost sărbătorit, duminică seară, la Ateneu. Fostul preşedinte nu a luat parte la eveniment. El îşi va petrece acasă ziua de naştere

Fostul preşedinte Ion Iliescu nu a participat, duminică seară, la concertul de muzică clasică organizat pentru sărbătorirea sa, apropiaţi ai preşedintelui de onoare al PSD afirmând că acesta se simte bine şi şi-a petrecut seara acasă, împreună cu familia. Surse din anturajul fostului preşedinte au declarat că acesta nu va avea program public luni.

1180 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu împlineşte luni 84 de ani şi a fost sărbătorit, duminică seară, la Ateneu. Fostul preşedinte nu a luat parte la eveniment. El îşi va petrece acasă ziua de naştere

Iliescu împlineşte luni 84 de ani şi va fi sărbătorit duminică seară la Ateneu (Imagine: Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto)

Fostul şef de stat Ion Iliescu nu va avea program public, luni, la împlinirea a 84 de ani, va sta acasă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din anturajul acestuia, care au menţionat că este posibil ca preşedintele de onoare al PSD să nu participe nici la şedinţa CExN de la ora 18.00.

Sursele au precizat că Iliescu îşi va petrece ziua acasă, luni, cu familia, fără a avea program public.

De asemenea, sursele au declarat, pentru MEDIAFAX, că este posibil ca preşedintele de onoare al PSD să nu participe nici la şedinţa CExN al PSD programată pentru luni la ora 18.00.

Iliescu nu a participat, duminică seară, la concertul de muzică clasică organizat pentru sărbătorirea sa, apropiaţi ai preşedintelui de onoare al PSD afirmând că acesta se simte bine şi şi-a petrecut seara acasă, împreună cu familia.

De asemenea, surse apropiate preşeditelui de onoare al PSD au declarat că participarea la un astfel de concert ar fi fost "un efort prea mare".

Iliescu, împlineşte, luni, 84 de ani, iar membrii Clubului de la Bucureşti, organizaţie prezidată de către fostul şef de stat, au decis să organizeze, cu o zi în avans, la Ateneu, un concert de muzică clasică în interpretarea Orchesterei Naţionale de Tineret.

Ion Iliescu nu a participat însă la evenimentul care a început la Ateneu la ora 19.00 şi a durat 70 de minute.

La evenimnent au participat membri ai PSD, admiratori ai fostului preşedinte, dar şi fostul şef de stat Emil Constantinescu, acesta declarând presei că îi urează lui Iliescu sănătate şi "La mulţi ani!".

Apropiaţi ai fostului preşedinte Ion Iliescu au precizat că acesta se simte bine şi şi-a petrecut seara acasă, cu familia.

Şi în 2012 a fost organizat un concert la Atenu cu ocazia zilei de naştere a lui Ion Iliescu. El a fost felicitat, la finalul concertului dat în onoarea sa, de către invitaţii săi, aceştia ciocnind o cupă cu şampanie cu fostul şef al statului la împlinirea de către acesta a vârstei de 82 de ani.

În 2013, preşedintele de onoare al PSD şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina, iar seara a mers la Ateneu, unde s-a lansat o carte despre el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici