Ipostaza neobişnuită în care au fost surprinşi un coiot şi un bursuc. VIDEO

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din Statele Unite cu un coiot şi un bursuc au surprins utilizatorii de pe reţelele de socializare. Imaginile îi înfăţişează pe cei doi într-o scenă demnă de filmele Disney, a relatat CNN.

1261 afișări
Imaginea articolului Ipostaza neobişnuită în care au fost surprinşi un coiot şi un bursuc. VIDEO

Ipostaza neobişnuită în care au fost surprinşi un coiot şi un bursuc. VIDEO

Coiotul şi bursucul foloseau un tunel de evacuare a deşeurilor pentru a traversa o autostradă din apropierea Munţilor Santa Cruz din sudul Californiei, mergând, cel mai probabil, să vâneze împreună. Studiile au dovedit că cele două specii fac, de fapt, o echipă bună când vine vorba de procurarea hranei, însă aceasta ar fi prima „pereche” filmată călătorind în acest fel. 
 
Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate de o organizaţie pentru protejarea mediului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici