Irina Rimes, internată de urgenţă chiar înainte de Revelion. Artista a fost operată | VIDEO

Cântăreaţa Irina Rimes a ajuns marţi, în ultima zi din 2019, în spital cu hemoragie internă şi a fost operată de urgenţă. Anunţul a fost făcut chiar de cântăreaţă pe pagina de Facebook. Artista va fi externată în următoarele 2 zile.

21154 afișări
Imaginea articolului Irina Rimes, internată de urgenţă chiar înainte de Revelion. Artista a fost operată | VIDEO

Irina Rimes, internată de urgenţă chiar înainte de Revelion. Artista a fost operată | VIDEO

Irina Rimes a fost internată de urgenţă chiar în noaptea dintre ani. Artista a fost cea care a făcut anunţul printr-un mesaj postat pe contul de Instragram.

Rimes a precizat că are hemoragie internă şi va intra rapid în sala de operaţii. Rimes le-a cerut scuze fanilor pentru că nu îşi va putea onora contractele din noaptea de Revelion.

„Bună dimineaţa, dragii mei. Bine, mai puţin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunţ că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operaţie. Să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a fost mesajul postat de Irina Rimes pe contul său de Instagram.

Irina Rimes a înregistrat un succes imens în anul 2016 cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România.
 
Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu ştii tu să fii bărbat”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântăreţe din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici