Irina Rimes, primul mesaj după operaţie: Nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur greutăţile acestui an. A fost cel mai greu an

Irina Rimes a scris primul mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce în ultima zi a anului trecut a fost operată de urgenţă, ea spunând că nu ştie de ce i-a fost dat să îndure greutăţile anului 2019, caracterizându-l drept „cel mai greu din viaţa” sa.

8240 afișări
Imaginea articolului Irina Rimes, primul mesaj după operaţie: Nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur greutăţile acestui an. A fost cel mai greu an

Irina Rimes, primul mesaj după operaţie: Nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur greutăţile acestui an. A fost cel mai greu an

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de şampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt şi eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară şi mirosul de artificii. Cele mai drăguţe asistente ever. A două zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită şi găurită la fiecare trei ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burtă , m-am simţit că nouă. Umflată la faţă, vânătă pe sub ochi şi pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. (...) Am stat să mă gândesc ce m-a învăţat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învăţat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu şi s-a terminat şi mai greu. Poate cel mai greu an din toată viaţa mea. Şi nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutăţile acestui an şi ce trebuia să învăţ din ele sau de ce a trebuit să îndur atâtea că să învăţ ceva. Puteam să învăţ din greşelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecţie. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înţeles ce ai vrut să-mi transmiţi”, a scris artista pe pagina sa de Facebok joi seara.

Solista le-a mulţumit în postare medicilor Alexandru Filipescu şi Raluca Uzun, de la Spitalul de Urgenţă Elias, care au operat-o.

Cântăreaţa Irina Rimes a ajuns marţi, în ultima zi din 2019, în spital cu hemoragie internă şi a fost operată de urgenţă. Ea a fost externată joi.

Irina Rimes a înregistrat un succes imens în anul 2016 cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România.

Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu ştii tu să fii bărbat”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântăreţe din România.

Foto: Irina Rimes / Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici