Irina Shayk alimentează zvonurile privind despărţirea de Bradley Cooper

Top-modelul Irina Shayk alimentează zvonurile privind despărţirea de actorul american Bradley Cooper, după ce a ales să se mute din locuinţa acestuia din Los Angeles, potrivit Daily Mail.

2679 afișări
Imaginea articolului Irina Shayk alimentează zvonurile privind despărţirea de Bradley Cooper

Irina Shayk alimentează zvonurile privind despărţirea de Bradley Cooper

Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, şi starul casei de modă Victoria’s Secret, în vârstă de 33 de ani, au o relaţie din 2015 şi au împreună un copil în vârstă de 2 ani, Lea De Seine.

Top-modelul s-a mutat din casa iubitului ei împreună cu fiica lor, a declarat o sursă pentru publicaţia The Sun.

"Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament", a declarat sursa.

La începutul acestui an au apărut zvonuri privind o posibilă relaţie sentimentală a lui Cooper cu Lady Gaga, starul filmului "A Star Is Born". Cooper a regizat acest film, în care a şi jucat alături de Lady Gaga.

Însă, în februarie, Lady Gaga, în vârstă de 33 de ani, a pus capăt speculaţiilor apărute pe reţelele de socializare online privind o posibilă relaţie sentimentală a sa cu Cooper, comparând aceste platforme cu "toaleta internetului". Lady Gaga este în prezent singură, după ce, în februarie, s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino, după o relaţie de doi ani.

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi al celui din surprinzătoarea serie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane şi în "Scenariu pentru happy-end", "Ţeapă în stil american" şi "Loveşte şi fugi". Cooper a fost nominalizat de şapte ori la premiile Oscar, cel mai recent anul acesta, pentru "A Star Is Born", în calitate de scenarist, producător şi actor.

Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito, din 2006 până în 2007.

La rândul ei, rusoaica Irina Shayk a fost implicată într-o relaţie de cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, cei doi despărţindu-se la începutul anului 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici