Irinel Columbeanu a făcut plângere că nu mai ştie nimic de copil de vineri

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a sesizat, marţi, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Ilfov, susţinând că de vineri nu mai ştie nimic despre Irina, care nu a mai fost la grădiniţă şi nici nu a mai fost văzută, a declarat directorul instituţiei, Adrian Dumitrescu.

425 afișări
Imaginea articolului Irinel Columbeanu a făcut plângere că nu mai ştie nimic de copil de vineri

Irinel Columbeanu a făcut plângere că nu mai ştie nimic de copil de vineri (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Directorul DGASPC Ilfov a precizat că sesizarea făcută de Irinel Columbeanu a fost trimisă către DGASPC Sector 5, pentru că acolo locuieşte acum minora, urmând ca specialiştii să înceapă verificările.

Echipa de psihologi de la DGASPC Ilfov a finalizat, joi, evaluarea Irinei Columbeanu, ei încercând să stabilească care este relaţia mamă - fiică după o perioadă de timp, respectiv de la preluarea minorei de către Monica Columbeanu.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia finală privind divorţul.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis, astfel, recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat fetiţa lui Irinel Columbeanu, până la decizia finală privind divorul.

Irinel Columbeanu trebuie să plătească Monicăi, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru îngrijirea fetiţei.

Monica Columbeanu a fost de mai multe ori la casa din comuna ilfoveană Izvorani a soţului ei pentru a o lua pe Irina, însă nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu şi nu a fost niciodată primită pe proprietatea acestuia. În 15 aprilie, Monica Columbeanu a reuşit să ia copilul de la reşedinţa soţului ei, după ce a venit însoţită de un executor judecătoresc, avocaţi şi poliţie pentru a-şi lua fetiţa, în urma deciziei instanţei de a-i încredinţa minora până la soluţionarea procesului de divorţ.

Procesul de divorţ al soţilor Columbeanu este judecat de o instanţă a Judecătoriei Buftea.

Iniţial, Judecătoria Buftea stabilise ca Irina să fie încredinţată tatălui, iar în paralel Irinel Columbeanu a cerut decăderea din drepturile părinteşti a Monicăi, întrucât micuţa ar fi fost agresată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici