Iris, Direcţia 5, Vama şi Smiley, la Revelionul din Piaţa Constituţiei

Trupele Iris, Direcţia 5, Vama, Bere Gratis, Voltaj şi Sistem şi artiştii Marcel Pavel, Vlad Miriţă, Alex şi Smiley vor concerta în Piaţa Constituţiei de Revelion, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), din care nu vor lipsi artificii şi efecte pirotehnice.

58 afișări
Imaginea articolului Iris, Direcţia 5, Vama şi Smiley, la Revelionul din Piaţa Constituţiei

Iris, Direcţia 5, Vama şi Smiley, la Revelionul organizat de PMB în Piaţa Constituţiei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În acest an, Primăria Municipiului Bucureşti prezintă de Revelion un spectacol organizat de ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale, ce va avea loc în Piaţa Constituţiei, dar şi pe Bulevardul Unirii.

Programul serii va începe la ora 19.00, când pe scenă vor urca pe rând Marcel Pavel, Vama, Direcţia 5, Bere Gratis, Vlad Miriţă, Alex, Voltaj, Iris şi Smiley.

Între recitalurile trupelor şi soliştilor, un DJ va mixa live şi va anima piaţa pentru bucureştenii dornici de dans. Ultimele minute din 2009 şi primele din noul an vor fi celebrate pe ritmurile celor de la Sistem.

Trecerea dintre ani va fi marcată de discursul oficial al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, şi de un incendiar joc de lumini, lasere şi artificii, sincronizat pe muzică. Flăcări de până la doi metri vor izbucni din 24 de puncte ale scenei şi vor încinge atmosfera.

După ora 00.30, petrecerea se va muta în acorduri de orchestre pe Bulevardul Unirii unde trecătorii se vor putea bucura de muzică până la ora 2.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici