Isabella este fiica lui Tom Cruise şi a actriţei Nicole Kidman

  • Bella îşi promovează pe instagram lucrările sale de artă
  • Nicole Kidman şi Tom Cruise au fost căsătoriţi din 1990 până în 2001
  • Ambii actori s-au recăsătorit în 2006
7736 afișări
Imaginea articolului  Isabella este fiica lui Tom Cruise şi a actriţei Nicole Kidman

Isabella este fiica lui Tom Cruise şi a actriţei Nicole Kidman

Este fiica unora dintre cei mai faimoşi actori de la Hollywood şi totuşi nu vrea să se expună public. Isabella Kidman Cruise este fiica actriţei Nicole Kidman din prima căsătorie cu Tom Cruise care a durat 11 ani.

Bella, cum îi mai spun apropiaţii şi cum o poţi găsi şi pe Instagram, preferă să stea low-profile şi să nu urmeze cariera părinţilor ei. Are 27 de ani, locuieşte la Londra şi este căsătorită de 5 ani. Bella este o artistă, ea desenează şi face design-ul propriei linii de articole vestimentare şi accesorii, cum ar fi genţi, sau huse pentru telefon.

Cu printurile ei unice a cucerit peste 20.000 de fani pe Instagram, spre deosebire de mama ei care are peste 7 milioane de admiratori.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici