Itsy Bitsy invită copiii să picteze animale uriaşe de 1 iunie, în Parcul Orăşelul Copiilor

Copiii sunt invitaţi să coloreze trei animale uriaşe, o girafă, un elefant şi o cămilă, pe 1 iunie, de la ora 17.00, în Parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti, în cadrul unui eveniment organizat de postul de radio Itsy Bitsy, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

951 afișări
Imaginea articolului Itsy Bitsy invită copiii să picteze animale uriaşe de 1 iunie, în Parcul Orăşelul Copiilor

Itsy Bitsy invită copiii să picteze animale uriaşe de 1 iunie, în Parcul Orăşelul Copiilor

De ziua lor, copiii vor da startul distracţiei anului alături de eroii lor preferaţi, Itsy şi Bitsy. În Parcul Orăşelul Copiilor sunt aşteptaţi peste 15.000 de prieteni ai radioului, cu multă distracţie, muzică, dansuri, jocuri, personaje preferate şi multe premii.

Cu acest prilej, copiii vor putea colora trei animale uriaşe realizate special pentru această sărbătoare: o girafă, un elefant şi o cămilă.

Pe scena din Parcul Orăşelul Copiilor vor cânta şi vor dansa peste 150 de copii din trupele Amicii, Contrapunct, Fargolino, Liliput, Miniton, Rogvaiv, Instinct Dance din Bucureşti şi All Stars Slobozia. Alături de ei va cânta şi un invitat special, Nicu Alifantis. Cântecele lui vor fi de pe proaspăt lansatul album cu muzică pentru copii, "Şotron".

Prietenii matinalului de la Itsy Bitsy FM vor avea surpriza să îi întâlnească şi pe realizatorii lor preferaţi, Luiza şi Mario, care vor fi gazdele întregului eveniment din parc. Pentru taţi şi pentru pasionaţii de gadgeturi, va veni pe scenă şi George Buhnici, cunoscutul realizator TV.

"Pentru noi, ziua de 1 iunie este momentul mult aşteptat al fiecărui an, de 10 ani încoace. Este sărbătoarea care ne oferă prilejul să intrăm în contact vizual cu prietenii radioului, să ne încărcăm braţele de îmbrăţişări şi inimile de bucuria noastră de a dărui şi a lor de a primi. E o energie aşa minunată în întâlnirea aceasta între echipa Itsy Bitsy şi ascultătorii săi, încât ne ţine un an întreg!", a spus Nadia Tătaru, directorul general al Itsy Bitsy FM.

La eveniment sunt aşteptate şi vedete împreună cu copiii lor. Iar pulsul evenimentului va putea fi luat permanent prin accesarea adresei www.facebook.com/radioitsybitsy, unde vor fi publicate fotografii făcute la faţa locului.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 4.

Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy a început să emită pe 6 decembrie 2005. Itsy Bitsy este deţinut de societatea On Air Studio SRL, ai cărei acţionari sunt Nadia Tătaru (90%) şi Felix Tătaru (10%), proprietarul agenţiei de publicitate GMP.

Radio Itsy Bitsy emite în prezent în Bucureşti şi în peste jumătate din teritoriul României, ajungând astfel la peste 1,4 milioane de părinţi şi copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda Itsy Bitsy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici