Iubita lui Richie Sambora este o prostituată de lux care vinde droguri

Fotomodelul brazilian Yasmin Mitri, cu care chitaristul Richie Sambora din trupa Bon Jovi ar avea o relaţie de circa un an şi jumătate, potrivit acesteia, este, de fapt, o prostituată de lux care vinde droguri, potrivit unui tabloid britanic.

691 afișări
Imaginea articolului Iubita lui Richie Sambora este o prostituată de lux care vinde droguri

Iubita lui Richie Sambora este o prostituată de lux care vinde droguri (Imagine: www.www.dailymail.co.uk)

La doar câteva zile după ce renumitul chitarist american a fost fotografiat alături de Yasmin Mitri, fotomodelul brazilian în vârstă de 24 de ani i-a oferit droguri unui reporter al tabloidului News of the World, aflat "într-o misiune sub acoperire", scrie dailymail.co.uk.

Potrivit acestui tabloid, starleta braziliană a purtat, în ziua când jurnalistul a fost invitat în apartamentul ei londonez, aceeaşi rochie argintie pe care a avut-o în seara petrecută la Londra cu Richie Sambora. În timpul acelei întrevederi, Yasmin Mitri a vorbit despre preferinţa ei pentru cocaină şi a explicat felul în care poate să se aprovizioneze cu acest drog.

"Îmi place cocaina. Am început să consum acum cinci luni. Costă 50 de lire gramul. Trebuie să comanzi două grame. Dacă vrei să comanzi acum, durează 20 de minute"

Yasmin Mitri, care s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu doi ani, a început la un moment dat să vorbească despre iubitul ei celebru.

"Iubitul meu este un muzician celebru. Cunoşti trupa Bon Jovi? Îl ştii pe Richie Sambora? Sunt cu el de peste un an şi jumătate. El locuieşte în Los Angeles, dar vorbim tot timpul şi el îmi trimite cadouri", a declarat Mitri.

Totodată, ea s-a oferit să întreţină raporturi sexuale cu acel jurnalist, contra unei sume mari de bani.

"Îmi place cu adevărat să fac sex. Sunt braziliancă - bineînţeles că-mi place să fac sex!", a declarat ea.

În dormitorul ei se afla o felicitare din partea lui Sambora, aşezată pe un coşuleţ cu lumânări parfumate, pe care chitaristul american a scris textul următor: "Yasmin, eşti cea mai bună".

Potrivit presei britanice, întreaga situaţie pare un caz desprins din categoria "viaţa imită filmul", deoarece Yasmin Mitri a interpretat rolul unei prostituate în filmul "Pimp", de Danny Dyer.

Yasmin Mitri a apărut şi pe site-ul agenţiei de escorte Girls From Paradise, sub pseudonomul Genevieve, însă profilul ei a fost ulterior şters de pe acea pagină web. Ea era descrisă drept "un celebru model profesionist", care avea un tarif orar de 1.600 de dolari şi cerea clienţilor ei câte 8.000 de dolari pentru o noapte întreagă.

Yasmin Mitri, care vorbeşte engleză, portugheză, spaniolă, franceză şi italiană, l-a cunoscut pe Richie Sambora la hotelul Mandarin Oriental din Londra, la o petrecere organizată cu ocazia premierei londoneze a filmului "Pimp".

Potrivit declaraţiilor ei, Sambora a adus-o cu avionul în ţara ei natală, Brazilia, pentru a asista la un concert al trupei Bon Jovi, şi de atunci o vizitează cu regularitate. Starleta braziliană i-a arătat jurnalistului de la News of the World şi o serie de e-mail-uri primite de la renumitul chitarist, spunând despre acesta: "Este nebun după mine".

Richie Sambora, în vârstă de 51 de ani, s-a alăturat trupei Bon Jovi în anul 1983, după ce l-a înlocuit pe chitaristul Dave Sabo, unul dintre membrii fondatori ai grupului. Sambora are o avere estimată la 64 de milioane de dolari, locuieşte la Los Angeles şi a fost căsătorit cu actriţa Heather Locklear între anii 1994 şi 2007, cu care are o fiică, născută în octombrie 1997.

În prezent, Bon Jovi se află în plin turneu mondial, "The Circle" fiind seria de concerte cu cele mai mari încasări din 2010, potrivit revistei Billboard.

În cadrul acestui turneu, trupa Bon Jovi va concerta şi la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici