Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, acuzat de omor prin imprudenţă - VIDEO

Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina Brown, este acuzat de omor prin imprudenţă, după ce i-ar oferit tinerei un "cocktail toxic" ce a adus-o în stare de inconştienţă şi ar fi băgat-o cu faţa în jos într-o cadă cu apă rece, fapt care i-a provocat distrugeri cerebrale, informează contactmusic.com.

6619 afișări
Imaginea articolului Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, acuzat de omor prin imprudenţă - VIDEO

Bobbi Kristina si Nick Gordon (Foto: Hepta)

Bobbi Kristina Brown, fiica cântăreţei Whitney Houston şi a rapperului Bobby Brown, a murit pe 26 iulie, la vârsta de 22 de ani, la şase luni după ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile în urma unui accident încă neelucidat petrecut în reşedinţa sa din suburbia Roswell a oraşului american Atlanta.

Ea a fost găsită, pe 31 ianuarie, fără semne vitale, în cadă, de iubitul ei, Nick Gordon, şi de un prieten comun al cuplului, într-o scenă macabră, ce a semănat foarte mult cu felul în care a murit mama ei. Whitney Houston, care s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de droguri, a murit înecată într-o cadă din hotelul Beverly Hills din Los Angeles, în 2012, la vârsta de 48 ani.

Administratorul averii lui Bobbi Kristina consideră că Nick Gordon i-a provocat leziuni cerebrale ireversibile tinerei, potrivit unor documente depuse de aceasta la o instanţă din SUA.

În aceste documente se arată că, în dimineaţa în care Bobbi Kristina a fost găsită în stare de inconştienţă, Nick a sosit acasă la ora 6.00, după ce consumase alcool şi cocaină toată noaptea. Cei doi s-au certat aproximativ 30 de minute, până când "s-a lăsat brusc tăcerea", potrivit televiziunii NBC.

Administratorul judiciar, Bedelia Hargrove, spune că Nick Gordon este acuzat de omor prin imprudenţă şi provocare de dureri fizice şi suferinţă.

Nick Gordon a fost acuzat deja, într-un alt proces, de 10 milioane de dolari, iniţiat la sfârşitul lunii iunie, că i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte şi că i-a furat o sumă mare de bani din cont în timp ce ea se afla în comă.

Medicii legişti americani consideră că aflarea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat cu Bobbi Kristina în luna ianuarie va reprezenta o veritabilă "provocare", prin prisma intervalului de timp care a trecut de la accidentul suferit în cadă şi decesul acesteia.

Bobbi Kristina Brown a fost înmormântată alături de mama ei, Whitney Houston, în cimitirul Fairview din Westfield, New Jersey, pe 3 august.

Bobbi Kristina Brown era o cântăreaţă aspirantă şi a început să cânte alături de mama ei celebră încă din 1999, cu ocazia single-ului "My Love is Your Love". În 2003, Bobbi Kristina şi mama ei au înregistrat un alt duet, "Little Drummer Boy", pentru un album de Crăciun.

Tatăl ei este Bobby Brown, un artist rap şi R&B recompensat cu Grammy, care şi-a început cariera în calitate de solist al grupului New Edition.

Whitney Houston şi Bobby Brown au avut o căsnicie turbulentă, marcată de numeroase internări în clinici de dezintoxicare. Cei doi artişti au divorţat în momentul în care fiica lor avea vârsta de 14 ani. Whitney Houston a spus că mariajul ei de 15 ani cu Bobby Brown, care s-a încheiat în 2007, a fost "alimentat de droguri şi alcool".

Relaţia lor turbulentă şi comportamentele lor adeseori haotice au fost prezentate pe larg într-un reality show TV intitulat "Being Bobby Brown".

După moartea mamei sale, Bobbi Kristina a fost spitalizată de două ori, din cauza unor crize de anxietate.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe. În acelaşi an, Bobbi Kristina a avut o apariţie în calitate de invitat special în "For Better or Worse", un serial TV despre viaţa cuplurilor căsătorite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici