Iulia şi Mihai Albu divorţează: "Fiecare a apucat-o pe drumul propriu"

Designerul de pantofi Mihai Albu - care, în 2010, a stabilit recordul mondial pentru perechea de pantofi cu cele mai înalte tocuri - şi soţia acestuia, Iulia Albu, divorţează.

3091 afișări
Imaginea articolului Iulia şi Mihai Albu divorţează: "Fiecare a apucat-o pe drumul propriu"

Mihai şi Iulia Albu (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Iulia şi Mihai Albu sunt căsătoriţi de opt ani şi au împreună o fetiţă în vârstă de trei ani, Mikaela.

Informaţia cu privire la divorţ a fost confirmată pentru MEDIAFAX de designerul Mihai Albu.

"Suntem în divorţ. Am hotărât de comun acord să divorţăm, pentru că nu ne mai înţelegeam. Fiecare a apucat-o pe drumul propriu", a spus Mihai Albu.

Referitor la divorţ, Iulia Albu a cerut, pe pagina sa de Facebook, discreţie: "Noi hotărâm ce, când, cum şi dacă. Nu mai veniţi în faţa uşii, nu mă mai pândiţi în faţa blocului, nu mai insistaţi cu telefoanele. Punct", a scris Iulia Albu.

Mihai Albu, fost arhitect, combină matematica, arhitectura şi arta în creaţiile sale, asemănătoare unor sculpturi. Designerul român foloseşte piele franţuzească pe care o decorează cu bijuterii, pene de păsări şi mici bucăţi de oglindă. În 2010, designerul a intrat în World Records Academy, după ce a creat cei mai înalţi pantofi din lume, stabilind cu această ocazie un nou record mondial. Pantofii creaţi de Mihai Albu au fost comparaţi cu "o pereche de zgârie-nori", având în vedere înălţimea tocurilor. Mihai Albu, supranumit pe site-ul World Records Academy drept "arhitectul de pantofi al României", a creat o pereche de pantofi cu ajutorul cărora doamnele câştigă în înălţime nu mai puţin de 31 de centimetri. Preţul a fost şi el la înălţime, o pereche de astfel de pantofi costând aproximativ 1.200 de euro.

Iulia Albu este fashion editor şi, totodată, una dintre cele mai controversate şi nonconformiste figuri din showbiz-ul din România. După ce, de-a lungul timpului, a lansat mai multe atacuri la adresa colegilor de breaslă, aceasta a intrat din nou în vizorul presei recent, după ce a apărut în public însoţită de o găină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici