Iulia Vântur îşi face debutul la Bollywood în filmul indian "O Teri"

Vedeta Pro TV Iulia Vântur va juca în filmul indian "O Teri", în regia lui Umesh Bhisht, cu Pulkit Samrat şi Sarah Jane Dias în rolurile principale, care urmează să fie lansat în India, în luna martie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1189 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur îşi face debutul la Bollywood în filmul indian "O Teri"

Iulia Vântur îşi face debutul la Bollywood în filmul indian "O Teri"

După ce a dansat de câteva ori pe ringul visurilor de la "Dansez pentru tine", Iulia Vântur are acum prilejul să danseze alături de doi actori indieni foarte îndrăgiţi la Bollywood (Pulkit Samrat şi Bilal Amrohi), înconjurată de zeci de dansatori profesionişti.

"Producătorii au organizat un casting pentru songul «Ummbakkum» din filmul «O Teri» de care am aflat ulterior, de-abia după ce m-au cooptat în acest proiect. S-a întâmplat ca producatorii filmului să mă vadă dansând, pare-se că au fost încântaţi de energia mea, de bucuria cu care dansez, m-au văzut şi în emisiunea «Dansez pentru tine» şi astfel a venit propunerea pe care, sincer, am luat-o drept o glumă. Deşi mai primisem anterior alte oferte de a apărea în song-uri la Bollywood", a povestit Iulia Vântur despre felul în care a fost selectată pentru apariţia din pelicula "O Teri".

Iulia Vântur s-a simţit foarte bine de-a lungul celor două zile de filmare pe care le consideră o experienţă inedită. "Am lucrat cu o echipă extraordinară care m-a făcut să mă simt de-a locului, care mi-a oferit suport, m-a inspirat. Tot set-up-ul a fost impresionant, condimentat cu energia a zeci de dansatori profesionişti, cu o condiţie fizică extraordinară care m-au dus cu gândul la baletul emisiunii «Dansez pentru tine»", a spus Iulia despre echipa cu care a lucrat.

Iulia a repetat coregrafia cu Remo D'Souza, cel mai bun în acest domeniu din India şi s-a ridicat la înălţimea partenerilor săi. Costumele Iuliei au fost realizate special de doi dintre cei mai buni designeri indieni, Ashley Rebello şi Alvira Agnihotri, şi au reprezentat o combinaţie între stilul western şi cel indian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici