Iuliana Beregoi, senzaţia noii generaţii va susţine cel mai mare concert al ei din România pe 2 aprilie

Iuliana Beregoi, senzaţia noii generaţii va susţine cel mai mare concert al ei din România pe data de 2 aprilie, ora 15.00, la Cinema Pro în Bucureşti.

1175 afișări
Imaginea articolului Iuliana Beregoi, senzaţia noii generaţii va susţine cel mai mare concert al ei din România pe 2 aprilie

Cântăreaţa-vloggerita şi-a câştigat fanii cu sinceritatea, carisma şi talentul ei, adunând 200 000 de abonaţi la canalul propriu de Youtube şi 10 milioane de vizualizări la videoclipul primului single, Vina mea, în doar 2 luni de la lansare. 
 
Iuliana, alături de Mixton Music şi Şiş 'N' Bro, organizatorii concertului, te invită să iei parte la un show spectaculos, plin de momente interactive savuroase, dans şi invitaţi surpriză. 
 
Concertul va fi urmat de un Meet & Greet unde fanii vor avea ocazia să ia autograf, să pună întrebări şi să se fotografieze cu Iuliana.  
 
Vina Mea Live Concert va fi momentul perfect pentru fani de a se simţi aproape de Iuliana, de a cânta împreună cu ea şi de a asculta înaintea tuturor noul single, al doilea după Vina mea, pe care Iuliana îl va cânta atunci pentru prima oară.  
 
Tot atunci, fanii vor avea şansa de a afla de la Iuliana câteva secrete foarte interesante din viaţa ei pe care nu le-a spus în nici un vlog. Cu această ocazie Iuliana va lansa şi o provocare pentru toţi spectatorii.  
 
Pe scenă vor veni invitaţi surpriză care vor avea momente inedite alături de Iuliana.

Bilete se gasesc in reteaua eventim.ro, dar si la casa de bilete CinemaPRO

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici