Ivanka Trump, ignorată de şefa FMI la summitul G20. Un moment jenant a stârnit un val de parodii pe reţelele de socializare | VIDEO

Rolul proeminent al fiicei lui Donald Trump şi prezenţa sa în zona demilitarizată dintre cele două Corei, au stârnit un val de parodii cu hashtag-ul #unwantedivanka, informează The Guardian.

9147 afișări
Imaginea articolului Ivanka Trump, ignorată de şefa FMI la summitul G20. Un moment jenant a stârnit un val de parodii pe reţelele de socializare | VIDEO

Ivanka Trump, detestată la summitul G20. Un moment absolut jenant a stârnit un val de parodii pe reţele de socializare

În urma unei întâlniri stângace în Osaka, în cadrul căreia Ivanka Trump pare că încearcă să intervină într-o conversaţie a liderilor mondiali, fiica preşedintelui american, care este şi consilier senior la Casa Albă, a fost parodiată în mai multe momente semnificative din istorie, de la semnarea Declaraţiei de Independenţă a Statelor Unite până la capitularea Japoniei în cel de-al Doilea Război Mondial.

Valul de postări cu #unwantedivanka a fost stârnit de jurnalista americană Erin Ryan. O postare o arată pe Ivanka Trump la Conferinţa pentru Pace de la Yalta, alături de Churchill, Roosevelt şi Stalin.

O altă postare o arată pe fiica lui Trump alături de Martin Luther King. De asemenea, fostul designer vestimentare a fost prelucată în fotografii alături de Prinţul Harry şi în camera de comandă din Casa Albă în timpul misiunii de capturare a lui Osama Bin Laden.

Alte postări o arată pe platourile de filmare a serialului „Friends/ Prietenii Tăi”, traversând faimoasa stradă Abbey Road împreună cu membri trupei The Beatles, pe scenă cu Beyonce şi ca personajul principal în celebrul film al anilor 1980, „ET”.

Numirea sa în personalul tatălui ei în 2017 a ridicat numeroase întrebări din cauza lipsei de calificări adecvate pentru a fi consilier prezidenţial senior.

În aprilie, Donald Trump a confirmat că a considerat să o numească pe Ivanka la conducerea Băncii Mondiale, iar că aceasta ar fi potrivită pentru un rol de ambasador la Naţiunile Unite.

„Este un diplomat grozav”, a spus Trump. „Ar fi fost grozavă la Naţiunile Unite, ca de exemplu”, scrie The Guardian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici