Jack Osbourne s-a căsătorit cu iubita lui, Lisa Stelly. Unde a avut loc nunta

Jack Osbourne, fiul celebrului rocker Ozzy Osbourne, s-a căsătorit, luni, cu modelul şi actriţa Lisa Stelly. Martori la ceremonie au fost 48 de invitaţi - membri ai familiei şi prieteni -, inclusiv fiica în vârstă de şase luni a cuplului.

422 afișări
Imaginea articolului Jack Osbourne s-a căsătorit cu iubita lui, Lisa Stelly. Unde a avut loc nunta

Jack Osbourne şi Lisa Stelly (Imagine: Hepta)

Jack Osbourne şi Lisa Stelly s-au căsătorit în Kona-Kohala, Hawaii.

Kelly Osbourne, sora lui Jack, a fost domnişoară de onoare, în timp ce iubitul acesteia, Matthew Mosshart, a fost cavaler de onoare, informează dailymail.co.uk.

Într-o declaraţie pentru revista britanică Hello, care a deţinut în exclusivitate drepturile de publicare a fotografiilor de la nuntă, apropiaţii cuplului au spus că "ceremonia a fost deosebit de emoţionantă şi plină de amuzament".

Deşi la finalul săptămânii trecute se specula că perechea Osbourne - Stelly se va căsători în weekend, Jack a dezminţit zvonurile pe Twitter. "Îi place cum decurg lucrurile în Hawaii, alături de mama care a împlinit 60 de ani chiar în ziua nunţii mele. Hahaha, oamenii sunt foarte amuzanţi", a scris Jack Osbourne pe Twitter.

Căsătoria fiului lui Ozzy şi Sharon Osbourne este primul eveniment fericit din ultimele luni, după naşterea fetiţei lui Jack şi a Lisei. În urmă cu câteva luni, familia Osbourne a aflat cu tristeţe că Jack suferă de scleroză multiplă.

"Sincer, sunt bine. Boala aceasta este cel mai neplăcut lucru de care am aflat în ultima perioadă. Eram bine şi, într-un minut, nu am mai putut vedea nimic cu ochiul drept. Este o boală complet imprevizibilă", spunea recent Jack Osbourne.

Dar cumplita boală i-a adus şi alte neplăceri tânărului de 26 de ani. După ce vestea bolii sale a fost făcută publică, Jack a fost concediat, prin e-mail, dintr-un show TV american, emisiunea "The Talk", prezentată de mama lui. "Obţinusem un contract, iar imediat după ce am fost diagnosticat, conducerea postului TV a considerat că eu nu pot să mă achit de acele obligaţii profesionale. Nu m-au sunat niciodată. Totul s-a petrecut prin intermediul agenţilor şi al avocaţilor. M-am simţit jignit", a declarat atunci Jack Osbourne.

Scleroza multiplă este o afecţiune neurologică cronică, autoimună, care afectează sistemul nervos central, în mod special creierul, măduva spinării şi nervii optici. Boala poate provoca dificultăţi în controlul muscular, tulburări de vedere, de echilibru, ale sensibilităţii şi tulburări ale funcţiilor mintale. Boala nu se poate vindeca, dar tratamentul potrivit poate încetini progresia maladiei.

Jack este cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Ozzy Osbourne şi ai soţiei sale, Sharon Osbourne. Jack a devenit cunoscut după difuzarea reality show-ului "The Osbournes", ce prezenta viaţa de zi cu zi a părinţilor săi, a sa şi a surorii lui, Kelly.

Ozzy Osbourne este membru fondator şi fost solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, trupa britanică a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici