Jackie Chan produce încă două filme de acţiune

Actorul Jackie Chan va continua colaborarea de succes cu studiourile Huayi Brothers din China, producând încă două filme - unul dintre ele având acţiunea stabilită în New York, iar celălalt în marele deşert al Chinei.

749 afișări
Imaginea articolului Jackie Chan produce încă două filme de acţiune

Jackie Chan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După succesul filmului de acţiune "CZ12", cunoscut şi sub numele de "Armura lui Dumnezeu 3: Misiunea Zodiac / Chinese Zodiac", care a adus încasări de 138 de milioane de dolari în box-office-ul din China, Chan va produce şi va juca într-un film intitulat provizoriu "Manhattan", în care actorul originar din Hong Kong va interpreta rolul unui "erou negativ", informează hollywoodreporter.com.

Pe de altă parte, "Wolf Flag" - tot un titlu provizoriu pentru cel de-al doilea proiect - actorul Chan va fi interpreta rolul unui bărbat singuratic care trăieşte în deşert. Ambele filme sunt programate să fie lansate în 2014.

Cele două proiecte au fost prezentate într-un eveniment care a avut loc duminică, cu o zi înainte de deschiderea Festivalului Internaţional Film din Shanghai. Un nou proiect al studiourilor chineze este şi pelicula "Fury", a lui David Ayer.

Jackie Chan este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi actori originari din Hong Kong, reuşind să-şi construiască o carieră de succes în filmele de arte marţiale. În 2002, el a câştigat un premiu Taurus pentru întreaga carieră la World Stunt Awards (Oscarurile în domeniul cascadoriilor) şi în acelaşi an a primit o stea pe Walk of Fame. De asemenea, a câştigat un premiu MTV Movie pentru întreaga carieră, în 1995, şi alte două premii MTV Movie pentru rolurile din prima şi a doua parte a seriei "Ora de vârf/ Rush Hour". În 1999, a fost numit Actorul anului, la Hollywood Film Festival.

Printre filmele în care a jucat se numără "Fracul magic", "Ocolul Pământului în 80 de zile", seria "Ora de vârf", "Spionul din vecini", "Karate Kid" şi a asigurat vocea Maimuţei în seria "Kung Fu Panda".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici