James Franco vrea să regizeze un film după "Zgomotul şi furia", de William Faulkner

Actorul James Franco vrea să regizeze un film după romanul din 1929 al lui William Faulkner "Zgomotul şi furia" şi doreşte să îl includă în distribuţia acestei adaptări pe John Hamm, starul serialului "Mad Men".

176 afișări
Imaginea articolului James Franco vrea să regizeze un film după "Zgomotul şi furia", de William Faulkner

James Franco (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

James Franco va fi regizor şi actor în această producţie şi este dispus să îşi muleze programul după cel al starului din "Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men". Hamm ar trebui să joace rolul lui Compson în filmul a cărui acţiune are loc în anii '20, prezentând o familie de aristocraţi, informează contactmusic.com.

"Suntem în grafic, dar mai trebuie puse la punct câteva detalii, până ne vom simţi siguri pe proiect", a spus starul de 35 de ani.

Scenariul este semnat de James Franco, alături de Matt Rager, producătorii sperând că filmările vor începe în toamnă.

James Franco este apreciat la Hollywood nu doar ca actor, ci şi pentru dorinţa de diversificare a carierei sale. Astfel, starul american s-a aventurat deja în domenii diverse - a regizat câteva documentare şi scurtmetraje, a creat proiecte multimedia, s-a implicat în proiecte teatrale şi de dans experimental, a organizat expoziţii de artă şi îşi continuă studiile superioare la câteva universităţi americane. Totodată, în 2012, Franco şi-a făcut debutul şi în industria muzicală cu albumul "MotorCity".

James Franco a interpretat rolul principal în filmul regizat de Danny Boyle "127 Hours", pentru care a fost nominalizat, în 2011, la premiile Oscar. Actorul american a putut fi văzut şi în "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", "Milk - Preţul curajului", "Crazy Night", "Planeta Maimuţelor: Invazia", dar şi în rolul Harry Osbourne din trilogia "Omul Păianjen/ Spiderman".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici