Jamie Dornan, star al seriei "Fifty Shades", a devenit tată pentru a treia oară

Actorul Jamie Dornan, devenit celebru cu rolul din seria "Fifty Shades of Grey/ Cinzeci de umbre ale lui Grey", a devenit tată pentru a treia oară, relatează contactmusic.net.

381 afișări
Imaginea articolului Jamie Dornan, star al seriei "Fifty Shades", a devenit tată pentru a treia oară

Jamie Dornan, star al seriei "Fifty Shades", a devenit tată pentru a treia oară

Anunţul a fost făcut de soţia acestuia, actriţa şi cântăreaţa britanică Amelia Warner. Ea a publicat pe reţeaua de socializare online Instagram o poză cu trei perechi de pantofi, însoţită de mesajul "Sunt mândră de aceste trei fete superbe, mă simt onorată se fiu mama lor",

Cuplul, care este căsătorit din 2013, mai are două fiice: Dulcie, în vârstă de cinci ani, şi Elva, în vârstă de trei ani.

Anterior, Dornan a declarat că rolul de soţ şi tată este unul "complet" şi cel pe care îl tratează ca fiind "cel mai serios în viaţă". Actorul a spus că simte că rolul de tată i se potriveşte. El a mai afirmat că "dorinţa de a-şi face copii fericiţi este o motivaţie bună pentru el şi soţia sa" şi că, deşi există neînţelegeri între ei, în special când călătoresc cu copiii, el şi cu Warner nu lasă tensiunile să escaladeze.

Jamie Dornan este un actor din Irlanda de Nord, devenit celebru cu rolul Christian Grey din seria cinematografică "Fifty Shades of Grey/ Cinzeci de umbre ale lui Grey". Între anii 2013 şi 2016, el a apărut în serialul britanico-irlandez "The Fall/ Crimele din Belfast", unde a jucat alături de actriţa americano-britanică Gillian Anderson. A mai jucat în "My Dinner with Hervé", peliculă produsă de HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici