Jamie Foxx a fost abandonat de ambii părinţi la vârsta de şapte luni

Actorul american Jamie Foxx a acordat recent un interviu în care a dezvăluit pentru prima dată în mod public faptul că a fost abandonat de ambii părinţi la vârsta de şapte luni, informează public.fr.

382 afișări
Imaginea articolului Jamie Foxx a fost abandonat de ambii părinţi la vârsta de şapte luni

Jamie Foxx a fost abandonat de ambii părinţi la vârsta de şapte luni (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Cu ocazia lansării în mai multe ţări europene a filmului musical "Annie", starul hollywoodian a acordat un interviu cotidianului elveţian Le Matin, în care a vorbit pentru prima dată despre traumele copilăriei sale.

"Aveam şapte luni atunci când părinţii m-au lăsat în braţele bunicii mele pe linie maternă, Estelle. Am avut nevoie de mulţi ani pentru a accepta adevărul: părinţii mei adevăraţi nu voiau să mă vadă (...) După ce am ajuns la vârsta de 40 de ani, am făcut o analiză. Devenisem deja tată şi simţeam nevoia de a găsi răspuns la anumite întrebări", a declarat Jamie Foxx.

"Era vorba mai mult de o neînţelegere a situaţiei decât de ură, pentru că beneficiasem de toată dragostea de care aveam nevoie, din partea bunicilor mei. Sigura întrebare care mi-a venit în minte era aceasta: «De ce?». Mai ales după ce am aflat că, deşi se despărţiseră, părinţii mei locuiau în aceeaşi regiune cu mine", a adăugat starul hollywoodian.

Abia după ce trecuse de vârsta de 40 de ani şi după moartea bunicii sale, Jamie Foxx, în prezent în vârstă de 47 de ani, s-a decis să reia legătura cu mama sa.

"După moartea bunicii mele, am început să vorbesc cu mama mea, Louise, ceva mai des. I-am propus apoi să se mute în casa noastră, iar ea a acceptat. Faptul că o aveam lângă mine, în reşedinţa noastră, ne-a permis să ne cunoaştem mai bine", a adăugat actorul.

În ciuda acestei reconcilieri, relaţiile au rămas foarte tensionate cu tatăl său. Jamie Foxx spune însă că s-a împăcat cu trecutul său familial, mai ales după ce a devenit el însuşi tată. Starul american are două fiice - Corinne Bishop, născută în 1994, şi Annalise, născută în 2009.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici