Jamie Oliver a devenit tată pentru a patra oară

Celebrul maestru bucătar Jamie Oliver a devenit din nou tată, soţia sa, Jools, născând, miercuri, un băieţel - al patrulea copil al cuplului, informează people.com.

96 afișări
Imaginea articolului Jamie Oliver a devenit tată pentru a patra oară

Jamie Oliver a devenit tată pentru a patra oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E un băieţel. Suntem cu toţii foarte fericiţi, mama lui a fost extraordinară, amândoi se simt bine şi sunt fericiţi. Ce zi minunată! Acum va trebui să mă prefac că mă pricep la fotbal! Toate sfaturile vor fi binevenite!", a scris Jamie Oliver pe contul său de Twitter.

Bebeluşul, căruia fericitul tătic îi spune pentru moment "Buddy", urmând ca mama lui să îi aleagă numele în zilele următoare, s-a născut miercuri, la Londra.

Cuplul are deja trei fete: Poppy Honey Rosie, în vârstă de opt ani şi jumătate, Daiys Boo Pamela, în vârstă de şase ani, şi Petal Blossom Rainbow, în vârstă de 17 luni.

Sarcina, care a venit ca o supriză plăcută, a fost anunţată în luna aprilie.

Cunoscutul bucătar Jamie Oliver a scris numeroase cărţi de bucate, a realizat serii televizate, colaborări cu BBC şi Channel 4, difuzate în peste 50 de ţări. În "Happy Days with the Naked Chef", ca parte a unui turneu de show-uri live, Jamie a gătit în faţa unor arene pline de fani. El a fost invitat de Tony Blair să gătească o cină la reşedinţa oficială din Downing Street nr. 10, iar cu ocazia zilei de naştere a reginei Elisabeth a II-a, a fost decorat cu titlul de Membru de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic.

El a lansat lanţul de restaurante non-profit Fifteen (Londra, Amsterdam, Melbourne, Cornwall), cu scopul de a educa şi oferi slujbe în industria alimentară tinerilor dezavantajaţi.

În România, cărţile lui Jamie Oliver sunt publicate în exclusivitate de Curtea Veche Publishing. La această editură au apărut până în prezent "La masă cu Jamie" (2006), "Cu Jamie în Italia" (2006),
"Să gătim cu Jamie" (2007) şi "Acasă la Jamie - Găteşte-ţi o viaţă frumoasă!" (2008). Cărţile s-au vândut în peste 70.000 de exemplare. Totodată, emisiunile lui Jamie Oliver au fost difuzate pe TVR 2 şi Naţional TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici