Janet Jackson a publicat pe Twitter un mesaj către Aaliyah, marţi, la 14 ani după moartea cântăreţei

Janet Jackson, Timbaland şi Missy Elliot se numără printre artiştii care au dorit să marcheze împlinirea a 14 ani de la moartea cântăreţei R&B Aaliyah prin intermediul unor mesaje publicate, marţi, pe Twitter, informează people.com.

459 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson a publicat pe Twitter un mesaj către Aaliyah, marţi, la 14 ani după moartea cântăreţei

Janet Jackson (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Marţi s-au împlinit 14 ani de la moartea tragică a cântăreţei americane Aaliyah, care a murit la vârsta de 22 de ani într-un accident de avion. Mii de fani din lumea întreagă ai artistei au ţinut să comemoreze această zi prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

Un mesaj foarte special a aparţinut cântăreţei Janet Jackson, care a publicat pe Twitter o fotografie ce redă un mesaj pe care l-a adresat cântăreţei Aaliyah.

"Ceea ce am împărtăşit cu tine este sacru, etern, pur şi va dura pentru totdeauna. Te iubesc, Aaliyah. Odihneşte-te în pace!", se poate vedea în fotografia acelui mesaj scris de mână. "Ştiu că eşti acolo sus şi că veghezi asupra mea", a adăugat Janet Jackson.

Aaliyah era o admiratoare înfocată a cântăreţei Janet Jackson despre care spunea că era unul dintre "idolii" ei, cu care spera să colaboreze într-o bună zi.

"Sunt o mare admiratoare a lui Janet", spunea Aaliyah într-un interviu acordat lui Rosie O'Donnell în 1997. "Încerc să îi menţionez numele în orice interviu, pentru că vreau să o întâlnesc şi, poate, într-un anumit punct al carierei mele voi ajunge să colaborez cu ea".

Însă cele două artiste nu au mai avut şansa de a colabora. După moartea tinerei cântăreţe R&B, Janet Jackson i-a dedicat cântecul "Come Back to Me" în primul concert pe care l-a susţinut după acel accident de avion.

Rapperul şi producătorul Timbaland şi cântăreaţa rap Missy Elliot, buni prieteni ai cântăreţei Aaliyah, cu care aceasta a colaborat la multe piese, au adus la rândul lor un tribut artistei americane marţi, prin intermediul unor fotografii şi mesaje publicate pe Twitter.

Aaliyah Dana Haughton a fost o cântăreaţă, actriţă, model şi dansatoare americană, care a debutat în muzică la vârsta de 12 ani. A colaborat cu artişti de seamă, precum R. Kelly, Timbaland şi Missy Elliot şi a lansat trei albume de studio care s-au vândut în peste 52 milioane de copii. Unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale este "Try Again", un single inclus pe coloana sonoră a filmului "Romeo Must Die", în care cântăreaţa Aaliyah a jucat rolul principal. Aaliyah a murit la vârsta de 22 de ani, într-un accident de avion produs în Bahamas.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici