Janet Jackson, îngrijorată pentru fiul său în vârstă de un an şi jumătate, a chemat poliţia

Cântăreaţa americană Janet Jackson a contactat poliţia pentru a se asigura că fiul său în vârstă de un an şi jumătate, care îşi petrecea weekendul cu tatăl lui, este în siguranţă, potrivit closermag.fr.

2265 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson, îngrijorată pentru fiul său în vârstă de un an şi jumătate, a chemat poliţia

Janet Jackson, îngrijorată pentru fiul său în vârstă de un an şi jumătate, a chemat poliţia

Janet Jackson şi-a anunţat separarea de soţul ei, miliardarul originar din Qatar Wissam Al Mana, în aprilie 2017, la doar trei luni de la naşterea fiului lor, Eissa.

Sâmbătă seară, Janet Jackson a avut un moment de panică. În timp ce fiul ei îşi petrecea weekendul cu tatăl lui, la un hotel din Malibu, cântăreaţa în vârstă de 52 de ani a contactat poliţia pentru a putea obţine veşti despre băieţel. Jackson a solicitat ajutorul poliţiei după ce a primit un apel de la bona micuţului.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la hotel pentru a se asigura că băieţelul este bine, apoi a plecat, a declarat un purtător de cuvânt, citat de publicaţia People.

Potrivit lui Randy Jackson, fratele artistei, citat de Entertainment Tonight, Janet s-a îngrijorat după ce a primit un telefon de la bona copilului, care părea "îngrozită" din cauza comportamentului tatălui acestuia. "S-a închis în baie, de unde a putut să o sune pe Janet", a mai povestit acesta.

Janet Jackson nu a făcut niciun comentariu despre acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici