Janet Jackson va lansa o colecţie proprie de bijuterii cu diamante

Cântăreaţa americană Janet Jackson a decis să cocheteze cu profesia de designer de modă şi va lansa o colecţie proprie de bijuterii cu diamante, informează contactmusic.com.

157 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson va lansa o colecţie proprie de bijuterii cu diamante

Janet Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista s-a asociat cu compania Paul Raps New York pentru a crea colecţia "Janet Jackson Unbreakable Diamonds" şi a purtat două dintre bijuteriile pe care le-a creat pentru această colecţie cu ocazia galei BET Awards, organizată pe 28 iunie, la Los Angeles, unde a fost recompensată cu trofeul inaugural Ultimate Icon Music Dance Visual Award.

Fanii au putut să admire cu această ocazie un colier cu un diamant galben de 25 de carate, în formă de inimă, purtat de Janet Jackson la acel eveniment, estimat la 2 milioane de dolari, dar şi un inel cu un diamant galben de 13 carate, estimat la 500.000 de dolari, precizează Entertainment Tonight.

Vedeta americană a anunţat deja că va continua să îşi prezinte pe scenă propriile creaţii din această colecţie de bijuterii cu ocazia apariţiilor sale în public. Janet Jackson a anunţat recent că urmează să lanseze în 2015 un nou album de studio, ce va fi promovat printr-un turneu mondial.

"Unbreakable" va fi primul album de studio al artistei americane după materialul discografic "Discipline" din 2008 şi va reprezenta, de asemenea, primul ei proiect muzical realizat în colaborare cu noua ei casă de discuri, Rhythm Nation, o divizie a grupului BMG.

Cel mai recent album de studio al cântăreţei Janet Jackson, care a împlinit sâmbătă vârsta de 49 de ani - "Discipline", al 10-lea din discografia sa -, a apărut pe piaţă în anul 2008 prin intermediul casei de discuri Island. Acel album a fost urmat de o colecţie Greatest Hits în 2009.

În ultimii ani, Janet Jackson a dispărut aproape complet din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de cel de-al treilea soţ al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana.

În 2013, cântăreaţa americană a dezvăluit că s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana, în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc în 2012.

Janet Jackson şi-a început relaţia cu Wissam Al Mana, care este cu aproape zece ani mai tânăr decât ea, în vara anului 2010.

Artista a avut anterior o relaţie cu producătorul muzical Jermaine Dupri, care a durat şapte ani.

Janet Jackson s-a căsătorit pe 7 septembrie 1984 cu James DeBarge, însă căsnicia lor a fost anulată în justiţie pe 18 noiembrie 1985. Artista s-a căsătorit pe 31 mai 1991 cu René Elizondo, de care a divorţat pe 13 martie 2000.

Janet Jackson este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982. De-a lungul anilor, artista americană a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici