Jennie Garth divorţează pentru a treia oară

Actorul şi producătorul Dave Abrams, soţul actriţei americane Jennie Garth, a intentat divorţ, după o căsnicie care a durat aproape trei ani, potrivit femalefirst.co.uk.

1982 afișări
Imaginea articolului Jennie Garth divorţează pentru a treia oară

Jennie Garth divorţează pentru a treia oară

Potrivit documentelor depuse recent la tribunal, Dave Abrams, care s-a căsătorit cu Jennie Garth în iulie 2015, vrea să divorţeze din "motive ireconciliabile".

Cei doi s-au despărţit încă din august 2017, potrivit aceloraşi documente.

Anul trecut, cei doi au făcut public faptul că au probleme în căsnicie, dar au insistat că nu intenţionează să divorţeze.

Actriţa, în vârstă de 46 de ani, l-a cunoscut pe Dave Abrams, cu nouă ani mai tânăr, la o "întâlnire pe nevăzute" în 2014, iar acesta a cerut-o de soţie în luna martie 2015.

Aceasta a fost a treia căsătorie a actriţei, cunoscută pentru rolul din serialul "Beverley Hills 90210".Vedeta americană are trei fiice - Luca, în vârstă de 20 ani, Lola, în vârstă de 15 ani, şi Fiona, în vârstă de 11 ani - cu cel de-al doilea soţ al ei, actorul Peter Facinelli, unul dintre starurile francizei "Twilight", de care a divorţat în 2013. Jennie Garth a mai fost căsătorită cu Daniel Clark, în perioada 1996 - 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici