Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie de la Hollywood (Galerie foto)

Actriţa americană Jennifer Aniston a fost desemnată cea mai sexy femeie de la Hollywood, într-un top realizat de revista destinată bărbaţilor Details, informează femalefirst.co.uk.

320 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie de la Hollywood (Galerie foto)

Jennifer Aniston, desemnată cea mai sexy femeie de la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul star al serialului "Friends/ Prietenii tăi" a surclasat-o pe vedeta filmului "Transformers - Războiul lor în lumea noastră", Megan Fox (locul 2), dar şi pe fotomodelul brazilian Gisele Bundchen, proaspăt căsătorită (locul 3).

Pe locul al patrulea în top s-a clasat Freida Pinto, interpreta rolului principal feminin din filmul "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire", recompensat cu opt premii Oscar, în timp ce locul al cincilea a fost ocupat de starleta Kim Kardashian.

Lui Jennifer Aniston, rolul Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi" i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şi nu numai..." (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici