Jennifer Aniston, vedeta cu cel mai frumos corp. Află cine se mai regăseşte în top

Actriţa americană Jennifer Aniston are corpul pe care şi-l doresc cele mai multe femei, potrivit unui sondaj realizat în comun de Yahoo şi revista Fitness.

2026 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston, vedeta cu cel mai frumos corp. Află cine se mai regăseşte în top

Jennifer Aniston, vedeta cu cel mai frumos corp. Află cine se mai regăseşte în top

Jennifer Aniston, care este pasionată de yoga, a primit 34% din totalul voturilor participanţilor la sondaj, şi le-a devansat astfel pe actriţa Halle Berry şi pe cântăreaţa Beyonce, informează contactmusic.com.

Pe locurile următoare s-au clasat starleta Kim Kardashian şi actriţa Blake Lively.

Jennifer Aniston a ocupat prima poziţie în alte trei sondaje asociate celui citat: "cel mai frumos corp pe care bărbaţii şi-ar dori ca iubitele sau soţiile lor să îl aibă", "cel mai frumos corp al unei vedete feminine de peste 40 de ani", iar abdomenul ei s-a clasat pe primul loc în sondajul intitulat "cea mai frumoasă parte a corpului pe care femeile şi-ar dori să o aibă".

Will Smith a fost desemnat "vedeta al cărei corp cei mai mulţi dintre bărbaţi şi-ar dori să îl aibă", devansându-l pe Daniel Craig în preferinţele participanţilor la acest sondaj.

În schimb, în urma unui alt sondaj, s-a stabilit că Brad Pitt are "cel mai frumos trup masculin al unei vedete de peste 40 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici