Jennifer Lawrence, implicată într-un ACCIDENT AVIATIC. Cum se simte actriţa

Actriţa Jennifer Lawrence a scăpat nevătămată, după ce ambele motoare ale avionului său au cedat, iar aeronva a fost forţată să aterizeze de urgenţă în Buffalo, New Zork, scrie DeadLine.

2992 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lawrence, implicată într-un ACCIDENT AVIATIC. Cum se simte actriţa

Jennifer Lawrence, implicată într-un ACCIDENT AVIATIC. Cum se simte actriţa

 
Potrivit relatărilor din presa străină, avionul venea din Louisville, oraşul natal al actriţei, unde aceasta şi-a vizitat fmilia. Unul dintre motoare a cedat la altitudinea de 10.000 de metri, iar în timpul aterizării de urgenţă a cedat şi al doilea motor.
 
Deşi nu s-au putut baza pe niciunul dintre motoare, piloţii au reuşit să piloteze avionul şi să aterizeze în siguranţă, în Buffalo, New York.
 
 
Mai multe ambulanţe au fost chemate la locul aterizării forţate.
 
Din fericire, actriţa nu a păţit nimic. Aceasta lucrează în prezent la un thriller cu spioni, Red Sparrow, unde lucrează din nou cu regizorul Francis Lawrence, care a regizat filmele din seria Hunger Games.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici