Jennifer Lopez a fost abuzată emoţional de un fost iubit

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez a vorbit în cartea sa de memorii "True Love" despre abuzul emoţional la care a fost supusă în timpul relaţiei pe care a avut-o cu unul dintre foştii săi iubiţi, al cărui nume nu l-a dezvăluit, informează contactmusic.com.

329 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez a fost abuzată emoţional de un fost iubit

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am avut niciodată un ochi învineţit sau o buză spartă, dar am fost într-o relaţie în care m-am simţit abuzată într-un fel sau altul: mental, emoţional, verbal. Ştiu cum este să îţi simţi sentimentele minimalizate de modul în care omul pe care îl iubeşti te tratează", a scris Jennifer Lopez în cartea sa autobiografică, un fragment din acest volum fiind obţinut de revista People.

"Fiecare zi în care nu pleci, fiecare zi în care accepţi lucruri din partea partenerului şi lucruri care nu îţi plac la tine, este o zi în care spui «E ok»", a mai scris artista în vârstă de 45 de ani.

În cartea "True Love", Jennifer Lopez vorbeşte şi despre relaţiile pe care le-a avut cu celebrităţi ca Ben Affleck şi cum s-a hotărât să divorţeze de Marc Anthony după ce a suferit un atac de panică în timpul unei şedinţe foto.

"Oricine s-ar fi uitat din afară ar fi zis că viaţa mea era extraordinară. Aveam un soţ şi doi copii frumoşi. Apăream la «American Idol» şi aveam o melodie nouă, «On the Floor», care era pe locul întâi peste tot în lume. Ce nu ştiau oamenii era că viaţa mea nu era atât de bună. Relaţia mea se destrăma şi eram îngrozită. A fost un moment din acela când eşti atât de speriată că nici nu poţi să ţipi. Într-un puseu de frică şi panică, m-am uitat la Benny şi la mama şi mi-au ieşit pe gură cuvintele: «Nu cred că mai pot fi cu Marc», apoi am izbucnit în plâns", a spus Lopez.

Jennifer Lopez, născută în 1968 în cartierul Bronx din New York, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

În ultimii ani, Jennifer Lopez a divorţat de soţul ei Marc Anthony, cu care are doi copii - gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme -, a început o relaţie cu dansatorul Casper Smart de care s-a despărţit în primăvara acestui an, a revenit în juriul emisiunii "American Idol" şi a lansat cel de-al optulea album de studio din cariera ei, intitulat "A.K.A.".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici