Jennifer Lopez aşa cum NU AI VĂZUT-O până acum. Vedeta, complet goală pentru a-şi promova noul parfum - FOTO

Jennifer Lopez a pozat complet goală pentru a face reclamă noului său parfum, cel de-al 18-lea lansat de aceasta.

18226 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez aşa cum NU AI VĂZUT-O până acum. Vedeta, complet goală pentru a-şi promova noul parfum - FOTO

Jennifer Lopez, complet goală pentru a-şi promova noul parfum

Vedeta în vârstă de 42 de ani, mamă a doi copii, dovedeşte încă o dată că este extrem de sexy, pozând complet goală pentru a face reclamă parfumului "Glowing", scrie dailymail.co.uk.

Jennifer apare în fotografia care promovează parfumul cu părul ud, întregul său corp fiind dat cu ulei. Vedeta pozează complet goală, acoperindu-şi părţile intime cu mâinile.

Reclama extrem de provocatoare apare într-o perioadă în care cântăreaţa a anunţat că încearcă să stea cât mai departe de "media".

"Este greu câteodată, nu mint. Încerc să stau cât de departe pot de presă. Încerc să nu iau personal ceea ce fac pentru că nu sunt singura persoană în această situaţie. Încerc să mă concentrez pe lucrurile care se întâmplă în viaţa mea", spune vedeta care are în prezent o relaţie cu Casper Smart, unul dintre dansatorii săi.

Actriţă, artistă, cântăreaţă, producător de film, TV şi muzică, designer de modă, antreprenor, Jennifer Lopez este una dintre cele mai puternice celebrităţi din showbiz. Ea a vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea şi a avut roluri principale în diferite filme care au ajuns pe primul loc în box office, printre care "Soacra mea e o scorpie/ Monster-In-Law" şi "The Wedding Planner". În 2001, "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner" a fost filmul cu cele mai mari încasări, în timp ce albumul ei "J.Lo" a ocupat prima poziţie în Billboard Top 200. Astfel, Lopez a ajuns să fie prima femeie din istorie care a ocupat prima poziţie atât în topurile muzicale, cât şi în cele de film, în aceeaşi săptămână.

În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album şi de includerea ei în juriul popularei emisiuni "American Idol".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici