Jennifer Lopez, avertisment pentru femeile tinere: "Bărbaţii sub 33 de ani sunt inutili"

Bărbaţii, dacă au sub 33 de ani, sunt inutili”. Replica face parte din scenariul filmului „Swipe Sessions”, produs de Tinder, în care J. Lo este sfătuitorul lui Brooke, o cântăreaţă de 29 de ani, care îşi caută jumătatea pe reţeaua de socializare.

4088 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, avertisment pentru femeile tinere: "Bărbaţii sub 33 de ani sunt inutili"

Jennifer Lopez, avertisment pentru femeile tinere: "Bărbaţii sub 33 de ani sunt inutili" (Sursa: Hepta)

Dr. Jane Greer, un expert în relaţii şi probleme de cuplu, a declarat că sfatul lui Lopez este într-o anumită măsură adevărat, conform unilad.co.uk.

„Poate dura până la 30 de ani pentru ca un bărbat să se realizeze profesional, să aibă stabilitate financiară, aspecte care îi vor ajuta să se simtă mai siguri pe propria lor persoană. Prin urmare, acest lucru le va da maturitatea care vine alături de experienţă şi succes”, spune ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici