Jennifer Lopez, într-o nouă relaţie după divorţ? Cu cine a fost vedeta surprinsă la cină - FOTO

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez, care recent şi-a anunţat divorţul de Marc Anthony, cu care a fost căsătorită timp de şapte ani, ar putea avea o nouă relaţie.

6725 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, într-o nouă relaţie după divorţ? Cu cine a fost vedeta surprinsă la cină - FOTO

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Lopez a fost surprinsă în timp ce lua cina într-un restaurant din New York, alături de actorul Bradley Cooper, scrie tmz.com.

Conform sursei, cei doi au luat o cină romantică.

În luna iulie, Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat că divorţează, după şapte ani de căsnicie. Cei doi sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani.

La puţin timp după anunţarea divorţului dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony, au apărut zvonuri potrivit cărora cântăreaţa ar avea o relaţie cu modelul cubanez. Acesta a negat însă, spunând că a avut doar o relaţie profesională cu artista.

Cooper a fost căsătorit pentru scurtă vreme cu actriţa Jennifer Esposito şi a avut o relaţie de aproae doi ani cu Renee Zellweger.

Bradley Cooper este un actor american în vârstă de 35 de ani, devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi celui din surprinzătoarea comedie "The Hangover/ Marea mahmureală", lansată în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici