Jennifer Lopez spune că a lucrat gratuit pentru lungmetrajul "Hustlers"

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez spune că a acceptat să lucreze gratuit pentru lungmetrajul "Hustlers: Striptease pe Wall Street/ Hustlers", de Lorene Scafaria, pe care l-a şi produs, potrivit etonline.com.

222 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez spune că a lucrat gratuit pentru lungmetrajul "Hustlers"

Jennifer Lopez spune că a lucrat gratuit pentru lungmetrajul "Hustlers"

"Nu am primit o sumă mare de bani pentru «Hustlers»", a spus artista în vârstă de 50 de ani, într-o declaraţie pentru GQ.

"Am făcut filmul gratuit şi l-am produs. Ca şi "Jenny din vecinătate" ("Jenny from the Block", titlul unui hit al său), fac doar ceea ce îmi place", a mai spus aceasta.

"A devenit o mişcare", a explicat Lopez. "Ei ştiu că acum totul este despre producătoare, regizoare, scenariste, actriţe. Am văzut cum bărbaţii au profitat atât de mult timp de femei în cinematografie, deci este amuzat să vedem cum s-a întors roata", a explicat actriţa.

Cu Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Cardi B şi Lizzo în distribuţie, filmul regizat de Lorene Scafaria urmăreşte un grup de foste dansatoare exotice care se ambiţionează să se îmbogăţească, jefuind foşti clienţi.

Cu rolul din acest film, lansat la începutul lunii octombrie, Jennifer Lopez a devenit una dintre favoritele la premiile Oscar de anul viitor.

Actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri, Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul "Trenul cu bani/ Money Train" (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică "Selena" (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă "Anaconda" (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din "Out of Sight" (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici