Jesus Luz: Mă consider un bărbat căsătorit

Modelul brazilian Jesus Luz, în vârstă de 23 de ani, iubitul cântăreţei Madonna, a declarat într-un interviu recent că se consideră "un bărbat căsătorit", informează mirror.co.uk.

175 afișări
Imaginea articolului Jesus Luz: Mă consider un bărbat căsătorit

Jesus Luz: Mă consider un bărbat căsătorit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jesus Luz a mărturisit cu aceeaşi ocazie că îşi ia foarte în serios rolul de "soţ" al cântăreţei americane şi de "tată" al celor patru copii ai acesteia.

"Mă consider un bărbat căsătorit. Am o familie. La vârsta mea, tatăl meu era şi el căsătorit, iar mama m-a născut când avea vârsta de 15 ani", a declarat modelul brazilian.

În acelaşi interviu, acordat revistei braziliene RG Vogue, Jesus Luz a mărturisit că este un iubit foarte gelos, dar că încearcă să se controleze.

Presa internaţională afirmă că familia modelului brazilian este de acord cu legătura dintre cei doi şi că aceştia urmează să se căsătorească.

Modelul brazilian Jesus Luz a semnat recent primul său contract cu o casă de discuri şi intenţionează să-şi construiască o carieră în domeniul muzicii.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august anul trecut, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici