Jim Parsons s-a căsătorit cu partenerul său, Todd Spiewak

Jim Parsons, actorul recunoscut pentru rolul din sitcom-ul ”Teoria Big Bang” (Sheldon), s-a căsătorit cu partenerul său, Todd Spiewak, în cadrul unei ceremonii intime în New York, scrie contactmusic.com.

1777 afișări
Imaginea articolului Jim Parsons s-a căsătorit cu partenerul său, Todd Spiewak

Jim Parsons s-a căsătorit cu partenerul său, Todd Spiewak (Imagine: Hepta)

 
Actorul din serialul de comedie ”Teoria Big Bang” şi-a unit destinele cu partenerul său Todd, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Rainbow Room, în New York, sâmbătă, a confirmat un reprezentant al actorului.
 
 
Cuplul a stârnit zvonuri în privinţa măritişului în 2014, iar anul trecut, Jim, în vârstă de 44 de ani, a publicat pe Instagram o fotografie cu cei doi, pentru a sărbători împlinirea a 14 ani de relaţie. 
 
 
Atunci, Parson a scris: ”L-am întâlnit pe tipul ăsta (cel cu microfon) acum 14 ani şi a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, fără îndoială. Unul dintre cele mai măreţe cadouri pe care mi l-a oferit a fost să nu mă mai ducă la karaoke. De asemenea, cred că acesta e un selfie făcut cu o cameră foto reală, din moment ce smartphone-urile nu puteau să facă asta atunci. Hahahaha”.
 
 
Jim a recunoscut că este gay în 2012, după ce a mărturisit pentru publicaţia New York Times că este într-o relaţie cu Todd de mai bine de 10 ani.
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici