Joe Cocker va susţine un concert pe 4 august la Romexpo. Ce preţuri au biletele

Joe Cocker va susţine un concert la Romexpo, pe 4 august, care face parte din turneul de promovare al celui mai nou album al artistului, "Fire It Up", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

425 afișări
Imaginea articolului Joe Cocker va susţine un concert pe 4 august la Romexpo. Ce preţuri au biletele

Joe Cocker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A crea un album, pentru mine seamănă cu a realiza o pictură - 12 piese şi multă culoare; nu-mi place ca totul să fie într-o singură stare de spirit", declară cântareţul despre noul său produs. Aşadar albumul "Fire It Up" conţine atât melodii clasice, de suflet, balade pline de putere cât şi piese pline de energie şi vigoare.

Joe Cocker are milioane de admiratori în întreaga lume, iar concertele sale sunt susţinute de cele mai multe ori cu casa închisă, el fiind unul din puţinii artişti ce a reuşit să rupă bariera dintre generaţii. Cei ce vor alege să îşi petreacă seara de 4 august în compania inegalabilului Joe Cocker, vor putea să fredoneze alături de el versurile melodiilor sale celebre, "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart" sau "Up Where We Belong", dar să descopere şi melodii noi de pe albumul "Fire It Up".

După mai mult de patru decenii de muzică, Joe Cocker este încă unul dintre cei mai de succes şi populari artişti ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii transformându-l pe artistul a cărei voce este inegalabilă, într-o adevarată legendă a muzicii.

Biletele pentru concertul Joe Cocker de la Complexul Romexpo din Bucureşti sunt disponibile la următoarele categorii de preţ: Zona VIP: 750 de lei, Categoria I: 400 de lei, Categoria II: 300 de lei, Categoria III: 200 de lei şi bilet fără loc 135 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici