Joe Jackson, tatăl cântăreţilor Michael şi Janet Jackson, externat dintr-un spital brazilian - VIDEO

Joe Jackson, considerat "patriarhul" familiei Jackson, a părăsit, luni, spitalul Albert Einstein din oraşul brazilian Sao Paolo în care a fost internat la sfârşitul lunii iulie, după ce a suferit un accident vascular cerebral, informează Reuters.

213 afișări
Imaginea articolului Joe Jackson, tatăl cântăreţilor Michael şi Janet Jackson, externat dintr-un spital brazilian - VIDEO

Joe Jackson (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Joe Jackson, care şi-a sărbătorit cea de-a 87-a zi de naştere în Brazilia, a suferit un accident vascular cerebral şi a fost spitalizat pe 27 iulie. Medicii de la spitalul Albert Einstein au spus că "patriarhul" familiei Jackson a fost diagnosticat şi cu aritmie cardiacă.

Un purtător de cuvânt al spitalului brazilian a anunţat, luni, că starea de sănătate a lui Joe Jackson s-a îmbunătăţit suficient de mult în ultimele zile pentru a permite externarea pacientului.

Joe Jackson nu mai avea de mulţi ani o relaţie apropiată cu Michael Jackson, înainte de moartea megastarului în 2009. Joe s-a înstrăinat în ultimii ani şi de soţia sa, Katherine, dar şi de mulţi dintre cei opt copii ai cuplului.

Fost angajat al companiei US Steel din Indiana, Joe Jackson a fost managerul trupei Jackson 5, formată din copiii săi - inclusiv fiul său cel mic, care a devenit ulterior "regele muzicii pop" Michael Jackson -, la începutul anilor '60.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici