John Malkovich, într-un film despre viaţa poetului Dylan Thomas

Actorii John Malkovich, Rhys Ifans şi Diego Luna vor juca într-un film despre viaţa şi cariera literară a poetului galez Dylan Thomas.

161 afișări
Imaginea articolului John Malkovich, într-un film despre viaţa poetului Dylan Thomas

John Malkovich (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul Rhys Ifans va interpreta rolul principal în această dramă independentă, intitulată "Dominion", în distribuţia căreia se vor afla şi actorii John Malkovich şi Diego Luna, informează variety.com.

Filmul va fi regizat de Steven Bernstein pe baza unui scenariu propriu. Filmările vor debuta la sfârşitul lunii mai.

Pelicula se va concentra pe evenimentele din ultimele zile de viaţă ale poetului Dylan Thomas, care a murit prematur, la vârsta de 39 de ani, în 1953, la New York, după numeroase "vizite" făcute la White Horse Tavern din Greenwich Village.

Din distribuţia filmului vor mai face parte Zosia Mamet, Tony Hale şi Phil Ettinger.

Dylan Marlais Thomas (27 octombrie 1914 - 9 noiembrie 1953) este considerat unul dintre cei mai importanţi poeţi galezi din secolul al XX-lea Scriitorul a dobândit un nivel ridicat de popularitate încă din timpul vieţii şi a continuat să fie apreciat şi după moarte graţie textelor sale originale. În ultimii ani de viaţă şi-a dobândit reputaţia - pe care a încurajat-o el însuşi - de "poet scandalagiu, beţiv şi damnat".

Apreciat pentru utilizarea originală, ritmată şi ingenioasă a cuvintelor şi a expresiilor cu un puternic impact vizual, statutul lui Dylan Thomas de poet modern talentat a fost îndelung dezbătut, însă aceste polemici nu i-au ştirbit popularitatea în rândul publicului larg, care a considerat întotdeauna că opera sa este accesibilă.

Actorul Rhys Ifans, născut în Ţara Galilor, a jucat recent în filme precul "Anonymous", "The Five-Year Engagement" şi "The Amazing Spider-Man".

John Malkovich şi Diego Luna au colaborat la pelicula "Chavez", regizată de Luna, în care Malkovich a jucat rolul principal. John Malkovich a putut fi văzut anul trecut pe marile ecrane în filmele "Warm Bodies" şi "Red 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici