Johnny Depp era ”gelos” şi nu ar fi lăsat-o pe Amber Heard să filmeze scene de sex. Cum s-a apărat actorul la proces

  • Johnny Depp i-ar fi interzis fostei sale soţii, Amber Heard să joace scene de nuditate, se arată într-un document prezentat la tribunal.
  • Actorul nu era de acord nici nu ţinutele sexy pe care Amber le îmbrăca pe covor roşu.
  • Depp spune că nu a vrut ca soţia sa să fie văzută ca un obiect sexual, prin urmare i-a dat un sfat profesional.
2340 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp era ”gelos” şi nu ar fi lăsat-o pe Amber Heard să filmeze scene de sex. Cum s-a apărat actorul la proces

Sursa FOTO: Hepta

Johnny Depp a spus la audiere că se simţea „inconfortabil vis-a-vis de ideea ca Amber să joace nud” prin urmare i-a comunicat fostei sale soţii că nu e neapărat nevoie să apară goală în filme, scrie The Guardian.

Avocaţii lui Amber Heard spun că actriţa a ajuns până la punctul în care ascundea de Johny Depp scenele de sex pe care trebuia să le joace. Totodată aceştia spun că actorul în vârstă de 57 de ani nu era de acord nici cu ţinutele sexy pe care Amber le purta pe covorul roşu. Aocaţii spun că în ultimii doi ani de căsătorie, încrederea dintre cei doi s-a destrămat.

Pe de altă parte, Depp spune că nu a vrut decât să aibă grijă de imaginea lui Amber şi nu i-a interzis aceste lucruri pentru a o controla, ci doar îi dădea un sfat profesional.

Depp a dat în judecată compania care editează The Sun, News Group Newspaper. Procesul îl vizează şi pe editorul executiv, Dan Wootton.

Wootton este acuzat de calomnie în urma unui articol apărut în aprilie 2018 şi în care îl descria pe Depp ca „agresor al soţiei”. Vedeta de la Hollywood şi-a acuzat fosta soţie, actriţa Amber Heard, de relaţii extraconjugale. Totodată el a susţinut că soţia sa era violentă şi manipulatoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici