Johnny Depp va depune mărturie într-un proces de crimă

Actorul Johnny Depp a fost citat în justiţie pentru a depune mărturie într-un proces în legătură cu un accident de circulaţie, care a avut loc la Los Angeles, în 2009, soldându-se cu un deces.

268 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp va depune mărturie într-un proces de crimă

Johnny Depp (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Johnny Depp a primit citaţia joi, la premiera din Los Angeles a filmului "Transcendence", informează contactmusic.com.

Conform documentelor primite, actorul trebuie să depună mărturie la procesul intentat lui Nancy Lekon, acuzată de crimă după ce a accidentat mortal o femeie în 2009.

Nancy Lekon este acuzată că a accidentat intenţionat o femeie, pe care a acroşat-o şi a târât-o pe carosabil pe o distanţă de 1,6 kilometri, incident în urma căruia victima şi-a pierdut viaţa.

Avocatul din oficiu al apărării doreşte ca Johnny Depp să îl ajute să dovedească faptul că acuzata are probleme psihice, dat fiind că, la momentul arestării, aceasta a declarat poliţiştilor că are o relaţie cu actorul şi că avea o întâlnire cu acesta când s-a produs accidental, potrivit site-ului tmz.com.

Johnny Depp este chemat în justiţie pentru a confirma faptul că nu o cunoaşte pe acuzată, astfel încât avocatul apărării să poată demonstra că aceasta suferă de halucinaţii şi are probleme de percepţie a realităţii.

Nu se ştie deocamdată dacă actorul trebuie să se prezinte personal la tribunal în calitate de martor, dat fiind faptul că are posibilitatea să dea o declaraţie în scris sau prin intermediul telefonului.

În momentul incidentului, Johnny Depp era într-o relaţie cu actriţa Vanessa Paradis, cu care are doi copii: Lily Rose, în vârstă de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani.

Cuplul s-a despărţit în 2012, iar în prezent, Johnny Depp este logodit cu actriţa Amber Heard.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici