Johnny Depp va juca în sequelul "Fantastic Beasts and Where to Find Them" - VIDEO

Actorul american Johnny Depp va juca în sequelul filmului "Fantastic Beasts and Where to Find Them", spin-off al francizei Harry Potter, scrie Variety.com.

498 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp va juca în sequelul "Fantastic Beasts and Where to Find Them" - VIDEO

Johnny Depp va juca în sequelul "Fantastic Beasts and Where to Find Them" - VIDEO

Warner Bros., studioul care se ocupă de film, nu a dezvăluit ce rol va interpreta Depp. Acesta va avea o scurtă apariţie, de asemenea, şi în primul film al francizei, care are premiera pe 18 noiembrie. Eddie Redmayne interpretează rolul principal, în timp ce David Yates regizează.

Autoarea seriei "Harry Potter" şi scriitoarea scenariului "Fantastic Beasts" - J.K. Rowling - a dezvăluit pe 13 octombrie, în cadrul unui eveniment cu fani, că a planificat scenarii pentru un total de cinci filme din franciza "Fantastic Beasts and Where to Find Them".

Warner Bros. Pictures a anunţat în luna august că a doua peliculă a francizei se află deja în lucru, unde tot Redmayne va da viaţă personajului principal.

Yates va fi din nou regizor, cu scenariul semnat de Rowling, iar David Heyman va fi producător. Yates a dezvăluit şi el la un eveniment cu fani că acţiunea celui de-al doilea film se va desfăşura într-o capitală importantă a lumii, şi nu în New York.

"Va fi foarte diferit", a spus David Yates, care a regizat ultimele patru filme din franciza Harry Potter.

Sequelul "Fantastic Beasts" va fi lansat pe 16 noiembrie, 2018. Filmările vor începe anul viitor. Datele de lansare a celorlalte trei filme nu au fost momentan stabilite.

"Fantastic Beasts and Where to Find Them" este un prequel al seriei Harry Potter, ce se petrece cu 70 de ani înainte de istoria din prima carte cu micuţul magician Harry.

Acţiunea din "Fantastic Beasts" se desfăşoară în New York-ul anilor 1926, unde Redmayne ajunge cu ocazia unei excursii de cercetare şi salvare a creaturilor magice - inclusiv cele ascunse în servieta sa. Haosul loveşte din plin atunci când una dintre creaturi este lăsată liberă din neatenţie.

Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Colin Farrell şi Jon Voight vor juca de asemenea în film.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe" - sau "Chocolat" şi "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom". A jucat în multe filme ale regizorului american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Depp va interpreta pentru a cincea oară rolul faimosului Căpitan Jack Sparrow în "Piraţii din Caraibe 5", care va avea premiera pe 26 mai, anul viitor.

De asemenea, îl va interpreta pe Ratchett în pelicula "Crima din Orient Express", cu Josh Gad interpretându-l pe asistentul şi traducătorul lui, ce va fi lansată pe 17 noiembrie, 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici