Jojo a născut un băieţel: Am trăit cea mai mare minune a vieţii mele

Actriţa Cătălina Grama, cunoscută ca Jojo, a născut în noaptea de joi spre vineri, la ora 01.20, un băieţel care a primit numele de Achim Ioan, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

3624 afișări
Imaginea articolului Jojo a născut un băieţel: Am trăit cea mai mare minune a vieţii mele

Jojo a născut un băieţel: Am trăit cea mai mare minune a vieţii mele (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Achim Ioan Grama a primit nota 10 la naştere (scor APGAR), a avut o greutate de 3,370 kilograme şi o lungime de 51 de centimetri. Naşterea a fost asistată de o echipă de medici coordonată de Adriana Coroama, medic specialist obstretică ginecologie, alături de Alina Ilici, medic specialist neonatologie.

Micuţului i s-au recoltat şi stocat atât celule stem din sângele de cordon ombilical, cât şi ţesut de cordon ombilical, bogat în celule stem mezenchimale, la Banca Centrală de Celule Stem Regina Maria.

"Regina Maria a devenit pentru trei zile raiul meu pe pământ. Am trăit cea mai mare minune a vieţii mele atunci când doamna doctor Adriana Coroama mi-a aşezat fiul în braţe! Am avut o echipă de medici-îngeri păzitori în adevăratul sens al cuvântului. Au avut grijă cu toţii ca miracolul naşterii să se petreaca armonios, aşa cum mi-am imaginat. Au fost nouă luni divine pentru mine...Am fost copleşită de bucurii şi emoţii noi în fiecare zi. Între mine şi fiul meu s-a creat o legătură puternică încă dinainte de naştere. Momentul în care soţul meu l-a luat în braţe mi s-a părut a fi cel mai frumos din viaţa mea. Le suntem recunoscători tuturor celor ce ne-au fost aproape", a declarat Cătălina Grama.

Jojo este căsătorită cu Ionuţ Grama din 2009.

Actriţa Cătălina Grama face parte din echipa care realizează emisiunile "Land of Jokes" şi "Serviciul Român de Comedie" la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici